Ogrē norisinās “Latvijas spēcīgākā pilsēta”

/ July 27, 2016

Ogres pilsētas svētkos norisināsies sacensības “Latvijas spēcīgākā pilsēta” – diena, kad pierādīt savu Ogres milžu spēku un iegūt Latvijas spēcīgākās pilsētas titulu.
6.augustā Ogres pilsētas centrā  no plkst. 12:00 – 15:00 visi Ogres aizstāvji aicināti pulcēties, lai parādītu savu spēku svaru stieņu spiešanā guļus uz reižu skaitu un veidotu pilsētas kopējo rezultātu.

Ogres pilsētas un tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem tiks dotas trīs stundas, kuru laikā ikviens pilsētas atbalstītājs varēs piedalīties sacensībās pēc iespējas vairāk reižu uzspiest svaru stieni. Sievietēm un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam svaru stienis svērs 20 kg, bet vīriem būs jāuzspiež svaru stienis 50 kg smagumā. Visu dalībnieku kopā paceltais veidos Ogres pilsētas rezultātu. Dalība sacensībās ir bezmaksas un nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Pēc desmit sacensību “Latvijas spēcīgākā pilsēta” posmiem par līderi ir kļuvusi Jēkabpils,kas 9.jūlijā pacēla 207 790 kg. Katrā sacensību posmā ar medaļām tiek apbalvoti arī individuāli spēcīgākie jaunieši, dāmas un vīri.

Plašāka informācija par sacensību noteikumiem un iepriekšējo posmu rezultātiem pieejama Latvijas Spēcīgākās pilsētas 2016 mājas lapā:www.specigakapilseta.lv

Sacensību nolikums: specigaka_pilseta – nolikums

Share this Post