Labākās volejbolistes – Ogres 1.vidusskolā

/ February 5, 2016

Ja pirms nedēļas labākos volejbolistus Skolēnu sporta spēļu turnīrā Lielvārdē noskaidroja vidusskolnieki, tad šonedēļ to pašu darīja vidusskolnieces. 3.februārī Lielvārdes novada sporta centrā četru komandu konkurencē zelta medaļas izcīnīja Ogres 1.vidusskolas meiteņu izlase.

Turnīram bija pieteikušās četru izglītības iestāžu komandas, kas pārstāvēja trīs novadus – E.Kauliņa Lielvārdes vidusskola, Ķeguma komercnovirziena vidusskola, Ogres 1.vidusskola un Ogres Valsts ģimnāzija. Komandas tikās katra ar katru, aizvadot pa trim spēlēm. Tikai uzvaras svinēja Ogres 1.viduskolas meiteņu izlase, kas ar 2:1 pārspēja Ogres Valsts ģimnāziju, bet Ķeguma un Lielvārdes vidusskolas – ar 2:0. Sudraba medaļas ieguva mājinieces lielvārdietes, kuras ar 2:1 uzvarēja ģimnāzistes, bet ķegumietes pārspēja ar 2:0. Bronzas medaļu likteni izšķirošajā mačā Ogres Valsts ģimnāzijas izlase ar 2:0 izrādījās pārāka par Ķeguma vidusskolas komandu.

Ogres 1. vidusskola volejbols

1.vietā Ogres 1.vidusskola: Agita Upleja, Elīna Rišmite, Liene Griķīte, Anete Vasiļjeva, Jekaterina Andrejeva, Jogita Demjāne un Una Lokmane. Sporta skolotāja – Mudīte Goldmane.

E. Kauliņa Lielvārdes vidusskola volejbols

2.vietā E.Kauliņa Lielvārdes vidusskola: Sandra Gerasimova, Reičela Livitčuka, Agnija Apine, Ieva Mālniece, Krista Sprice, Vita Skrīvele, Dita Prūse un Annija Jozuus. Sporta skolotāja – Iveta Puķīte.

Ogres Valsts ģimnāzija volejbols

3.vietā Ogres Valsts ģimnāzija: Valērija Kreščenko, Elīna Rudusāne, Madara Martinkena, Beāte Vasioleka, Sintija Liepiņa un Signe Širaka. Sporta skolotāja – Daina Sergejeva.

Foto: Ainars Puķītis

Ritvars Raits

Share this Post