No Pasaules skolu čempionāta pludmales volejbolā Izraēlā ar bagātīgu pieredzi un prieku atgriezusies Ogres novada delegācija

/ May 31, 2023

No Pasaules skolu čempionāta pludmales volejbolā Izraēlā ar bagātīgu pieredzi un prieku atgriezusies Ogres novada delegācija. Katrai komandai izdevās izcīnīt savu uzvaru un gūt pārliecību, ka arī mēs varam godam cīnīties un uzvarēt šāda mēroga sacensībās.

Labāko rezultātu no Ogres novada komandām sasniedza Ķeguma vidusskolas meiteņu komanda – sastāvā Elizabete Selīna Bērziņa, Džeina Postnova un Karlīna Siliņa (treneri Emīls un Artūrs Manguļi), kuras tikai ar 19/21 piekāpās Brazīlijas komandai play off kārtā un kopvērtējumā ieguva 5.vietu 14 valstu konkurencē.

Treneri pēc turnīra ir gandarīti un priecīgi par savu jauniešu entuziasmu un cīņas sparu.

Mazliet nepierasti bija spēlēt ļoti stiprā vējā, bet šī noteikti ir ļoti vērtīga pieredze, jo arī Latvijas čempionāta daži posmi notiek piejūras pilsētās. Šī noteikti būs lieta pie kā piestrādāsim nākotnē.

Līdzīgi kā hokejā, tad varam teikt, ka Latvijas delegācija izcēlās ar spēcīgāko atbalstu visā čempionātā, īpaši, kad Latvijas izlases puišu komanda izcīnīja zelta medaļas.

Paldies par palīdzību delegācijas koordinēšanā un profesionālajām fotogrāfijām – Armandam Beļakovam-Ceimeram.

Milzīgs paldies Ogres novada sporta centram un Ogres novada pašvaldībai par atbalstu, kas visiem mūsu volejbolistiem deva ļoti lielu stimulu trenēties un ar godu pārstāvēt starptautiskās sacensībās savu Ogres novadu un Latviju!!!

Ar jaunu sparu tagad jau aizvadīti trīs Ogres novada čempionāta posmi un 6.jūnijā jau dodamies uz Latvijas čempionāta 1.posmu Ventspilī!

Informāciju sagatavoja Volejbola treneris Artūrs Mangulis.

Share this Post