VESELĪBAS DIENA IKŠĶILĒ – 24.septembrī

/ September 14, 2022

Veselība ir dārgākais kas mums ir un mūsu katra paša ziņā ir par to parūpēties. Aicinām uzturēt vai ieviest jaunus, veselīgus ieradumus savā ikdienā, gūstot idejas Veselības dienā 24. septembrī Ikšķilē.

👟NŪJOŠANAS PĀRGĀJIENS
Mundru rītu iesāksim ar nūjošanas pārgājienu no cikla “Iepazīsti Ogres novadu!”. Starts plkst. 9.00 pie Daugavas prospekta 34.
▶️Ir iespējams apgūt pareizu nūjošanas tehniku, ja nedodies nūjošanas pārgājienā, iepriekš to norādot komentāru sadaļā, piesakoties pasākumam.
Pieteikšanās šeit👇
https://oveselibaogre.lv/…/nujosanas-pargajiens…/

👨‍👩‍👦‍👦SARUNA AR PEP MAMMĀM
9.30 būs iespēja piedalīties vērtīgā sarunā ar PEP mammām* par to, kā līdzsvarot savas un bērna vajadzības. Ikdienā ar bērniem vecāki bieži bērna vajadzības liek pirmajā vietā, savējās ignorējot. Pētīsim un meklēsim idejas, kā vienlaikus parūpēties gan par bērniem, gan sevi.
*Pirmās emocionālās palīdzības mamma (PEP mamma) ir profesionāla atbalsta persona māmiņām ar mazuli no dzimšanas līdz trīs gadu vecumam.
▶️ Vairāk par PEP mammām 👉www.pep.lv.

✨ĶERMEŅA KOMPOZĪCIJAS NOTEIKŠANA
10.00 Ikvienam būs iespēja vairāk uzzināt par sava ķermeņa kompozīciju (kopējo svaru, muskuļu, tauku masu, viscerālo tauku daudzumu) un saņemt attiecīgas uztura speciālista rekomendācijas.

🍎SEZONAS VITAMĪNU TOP 5
11.00 Aicinām uz sarunu ar uztura speciālisti par sezonas vitamīnu Top 5. Vitamīni ir ļoti svarīgi ķermenim, lai saglabātu labu veselību, un šobrīd, kad bagātīgas rudens veltes mūs lutina, ir īstais laiks izpētīt vitamīnu klāstu. Oveselība nodarbības organizē, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031).

▶️Pasākums notiks Ogres novada Sociālā dienesta telpās Ikšķilē, Daugavas prospektā 34. Pieteikšanās nepieciešama tikai nūjošanas pārgājienam.

▶️Oveselība nodarbības organizē, īstenojot ESF projektu “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031).

▶️Vairāk par Oveselība organizētajām nodarbībām un pasākumiem skatiet mājaslapā oveselibaogre.lv

Share this Post