30. jūlijā dabas parkā “Zilie kalni” norisināsies Ikšķiles MTB velobrauciens 2022

/ June 18, 2022

Ikgadējais un tradicionālais kalnu riteņbraukšanas sacensības “Ikšķiles MTB velobrauciens 2022” norisināsies šā gada 30.jūlijā.

Tie, kas ir startējuši iepriekš, jau zina, ka trase ir interesanta un dinamiska, dodot iespēju izbraukt un izbaudīt dabas parka “Zilie kalni” kalnaino un skaisto teritoriju.

Organizatori piedāvā ierastās trīs distances, no kurām visgarākā ir “Maratona” distance, kur 16km aplis būs jābrauc trīs reizes, kopā nobraucot 48km. Pusmaratona distances dalībniekiem būs jābrauc par vienu apli mazāk (divi apļi), tātad kopā veicot 32km. Īsākajā no šīm te trim galvenajām distancēm – “Ģimenes” distancē – dalībniekiem ir paredzēti 12km.

Kā parasti ir padomāts arī par pašiem mazākajiem dalībniekiem, kuriem tiks organizēts bērnu velobrauciens 300 – 800 m garumā, kur finišā katrs bērns saņems piemiņas medaļu.

Bez individuālās konkurences norisināsies arī komandu cīņas abās garākajās distancēs Maratonā un pusmaratonā, kur komandā var būt septiņi dalībnieki, no kuriem vērtējumā ies četri labākie.

Sacensību centrs un reģistrācija no plkst. 10:00 Zilo kalnu distanču slēpošanas trases starta laukumā. Plkst. 11:00 starts ģimenes distancei un pašiem mazākajiem dalībniekiem, bet plkst. 13:00 starts maratona un pusmaratona distancēm.

Sacensību nolikums:

https://www.sportlat.lv/sacensibas/1583/ikskiles-mtb-velobrauciens-2022/nolikums

“Online” reģistrēšanās sacensībām:

https://www.sportlat.lv/sacensibas/1583/ikskiles-mtb-velobrauciens-2022/registracija

Novada iedzīvotājiem ir izdevīgāka pieteikšanās, kur pa īpašu dalības maksu dalībnieki var pieteikties Ogrē, “Nesēdi mājās” velosipēdu darbnīcā, Mālkalnes prospektā 26.

Sacensības organizē biedrība “Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību. Sacensības atbalsta sporta veikals “Mysport”, “Ezerkauliņi”, “Labās balvas”, biedrība “Nesēdi mājās”, “Milžu taka”, izklaides parks “Avārijas brigāde”, “Ikšķiles saldējums”, “Digitālā pele”.

Informāciju sagatavoja:
sacensību organizators
Jānis Dreiškins
+371 29485569

Share this Post