PK “Ogre” triumfē komandu vērtējumā

/ June 17, 2022

Peldēšanas kluba “Ogre” jaunie sportisti kļuvuši par starptautisko sacensību “Madwave Challenge Latvijas tūre” uzvarētājiem komandu vērtējumā. Ogrēnieši izcīnījuši 17 zelta, 15 sudraba un 12 bronzas medaļas, triumfējot 33 komandu konkurencē.

10. un 11. jūnijā Ķīpsalas peldbaseinā, Rīgā, norisinājās šo sacensību 3. posms jeb fināls, kas reizē bija Latvijas kausa izcīņas 12. posms, kurā Ogres peldētāji ieguva 18 dažāda kaluma godalgas (piecas zelta, septiņas sudraba un sešas bronzas). Pie zelta medaļām tika Maksimilians Ksendzovs, Zete Rengarde un Arīna Goļikova, pie sudraba – Evelīna Pauriņa, Emīlija Kraukle, Glorija Veipa un Zete Rengarde, bet pie bronzas – Maksimilians Ksendzovs, Arīna Goļikova, Emīlija Kraukle, Madara Rība, Evelīna Pauriņa un Ģertrūde Grjunberga. Medaļnieku trenere – Gaļina Šikina.

Noslēdzoties starptautiskajām sacensībām “Madwave Challenge Latvijas tūre”, labāko peldētāju TOP-6 (III un IV grupā) iekļuva mūsu Ogres kluba sportistes Emīlija Kraukle un Arīna Goļikova, iegūstot attiecīgi 1. un 5. vietu. Meitenes par savu darbu sezonas garumā tika apbalvotas ar vērtīgām balvām 400 eiro un 100 eiro vērtībā. “Madwave Challenge Latvijas tūre” finālposmā Arīna Goļikova izpildīja sporta klases normatīvu 100 m brīvajā stilā 50 m baseinā (1:03,42 min.), kļūstot par sporta meistara kandidāti.

Share this Post