Ar izciliem rezultātiem Santa Stepulāne startē starptautiskās mākslas vingrošanas sacensībās Belgradē

/ May 7, 2021

2021. gada 1.-2. maijā  Serbijas galvaspilsētā Belgradē norisinājās Starptautiskās Vingrošanas federācijas augsta ranga sacensības mākslas vingrošanā senioriem un junioriem “RITAM CUP 2021” .

Sacensības piedalījās 140 meistarīgas sportistes no 18 Pasaules valstīm.  Latviju sacensībās pārstāvēja Latvijas Republikas nacionālās izlases mākslas vingrošanā dalībniece, Ogres novada sporta centra sportiste Santa Stepulāne.

Šogad sportiste debitēja pieaugušo sacensībās. Un sacensībās Serbijā spēja uzrādīt stabilu sniegumu un izcilu rezultātus vingrojumos ar lentu un bumbu. Vingrojumā ar lentu izcīnīta 6. vieta, bet vingrojumā ar bumbu 7. vieta 34 vingrotāju konkurence. Daudzcīņas sacensībās sportiste ierindojās 10. vietā, piekāpjoties vadošajām sportistēm no Itālijas, Turcijas, Korejas, Polijas, ASV un Bulgārijas.

Pateicoties neatlaidīgām darbam un sasniegtajiem rezultātiem sacensībās, Santa Stepulāne kvalificējās dalībai 2021. gada Eiropas pieaugušo čempionātā mākslas vingrošanā, kas jūnija mēnesī norisināsies Bulgārijas pilsētā Varnā.

Liels paldies Ogres novada sporta centra administrācijai un Ogres pašvaldībai par finansiālo un morālo atbalstu!

Tatjana Stepulāne

Share this Post