10.aprīlī Ogrē notiks nūjošanas pārgājiens

/ April 8, 2021

Ogres novadā ir iecienītas ļoti dažādas fiziskās aktivitātes, taču īpaši lielā cieņā ir nūjošana. Jo tik daudz nūjotāju, kā Ogres Zilajos kalnos un to apkārtnē, šķiet, citur nesastapt. Tāpēc Ogres novada Sporta centra Veselības veicināšanas nodaļa Oveselība šā gada 10.aprīlī organizēs Ogrē nūjošanas pārgājienu, ar kuru tiks atklāts nūjošanas pārgājienu cikls “Iepazīsti Ogres novadu!”.

Šā gada pārgājienu cikls tiks atklāts ar aptuveni 7km garu maršrutu pa Ogri. Ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus, pārgājiena dalībnieki šajā aizraujošajā piedzīvojumā dosies vairākās grupās (dalībnieku skaits grupā – 10 cilvēki). Pirmā no tām startēs jau plkst. 9.00.

Kopumā šo ciklu veidos pieci dažādi pasākumi. Tā mērķis ir nodrošināt novada iedzīvotājiem iespēju ne vien izbaudīt kustību prieku svaigā gaisā un pozitīvas emocijas lieliskā kompānijā, bet arī atklāt daudz jaunu, interesantu vietu un lietu gan Ogres pilsētā, gan arī ārpus tās.

Interesenti ir aicināti reģistrēties gan pārgājienam, gan nūjošanas nodarbībai, sūtot pieteikumu uz e-pastu oveselība@ogresnovads.lv. Pieteikumā lūgums vārdu, uzvārdu, interesējošo aktivitāti (pārgājiens vai nodarbība), kā arī to, vai ir pieejamas nūjas, lai Oveselība treneri var sagatavot nepieciešamo ekipējumu.

Nūjošanas pārgājienu cikls “Iepazīsti Ogres novadu!” tiek organizēts Pasaules veselības dienas programmas ietvaros. Tas tiek īstenots ar Ogres novada pašvaldības un Eiropas Sociālā fonda atbalstu (projekts Nr.9.2.4.2/16/I/031 “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem”).

Share this Post