Ogres novada sporta centrā labiekārto Pludmales Volejbola laukumus

/ October 29, 2020

Arī 2020.gada ietvaros Ogres novada pašvaldība izsludināja projektu konkursu „Veidojam vidi ap mums Ogres novadā” ar mērķi uzlabot dzīves kvalitāti Ogres novada pašvaldības administratīvajā teritorijā, balstoties uz iedzīvotāju iniciatīvu.

Biedrība “Osports”, kuras mērķis ir veicināt sporta attīstību un popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesniedza savu ideju Ogres novada sporta centra Volejbola laukumu labiekārtošanai.

Palielinoties iespējām trenēties pludmales volejbolā gan jauniešiem, gan pieaugušajiem, Ogres novada sporta centra laukumos šī bija intensīvākā pludmales volejbola sezona. Sadarbībā ar Ogres novada sporta centru Ogres novada pašvaldības projektu konkursa “Veidojam Vidi ap mums Ogres novadā” ietvaros Ogres novada sporta centra pludmales volejbola laukumos tika veikti labiekārtošanas darbi, izbūvējot pārvietojamās āra dušas roku un kāju noskalošanai no smiltīm aktīvajā sezonas daļā.

Āra dušas volejbola laukumos tiks uzstādītas sezonāli, tās ir paredzētas tikai roku, kāju un sejas noskalošanai. Tām ir izbūvēta lielāka un stabilāka pamatne, lai to izmantošana būtu drošāka un ērtāka. Tajās aizliegts mazgāties, izmantot jebkādus mazgāšanās līdzekļus un tās nav paredzētas dzeramā ūdens lietošanai. Par kārtību kāda paredzēta dušu lietošanai, var iepazīties āra dušas lietošanas noteikumos. Apzināta dušu bojāšana var tikt sodīta. Gadījumos, ja dušas nestrādā nepieciešams sazināties ar Ogres novada sporta centru. Vairāk par Ogres novada sporta centra pludmales volejbola laukumu izmantošanu var iepazīties mājaslapā – www.ogressportacentrs.lv 

Paldies Ogres novada sporta centram un Ogres novada pašvaldībai. 

Share this Post