Noslēgusies pieteikšanās Ogres novada atklātajam telpu futbola čempionātam 2020./2021.

/ October 21, 2020

Ogrē un tās apkārtnē telpu futbols vienmēr ir bijis cieņā. Arī šogad dalību Ogres novada atklātajā telpu futbola čempionātā pieteikušas 10 komandas gan no Ogres, gan arī tālākām pašvaldībām. Visas šīs komandas jau ir ņēmušas dalību šajā turnīrā arī iepriekš. Ar komandu sarakstu var iepazīties šeit:

Dinamo Ogre
FK Fortūna
Laubere
OCSK
Osports
FK Partizāns
SK Pārogre
SKO
FK Sigulda
Streka

*Sakarā ar 2020. gada 13.oktobrī valdībā pieņemtajiem grozījumiem noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, kuri paredz no 2020.gada 17.oktobra līdz 6.novembrim aizliegts organizēt sporta pasākumus. Aizliegums neattiecas uz starptautiskiem sporta pasākumiem, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta sacensībām pieaugušajiem. 

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus sporta pasākumu organizēšanai Ogres novada atklātā telpu futbola čempionāta sezonas sākums pārcelts provizoriski uz 14./15.novembra nedēļas nogali. Pie labvēlīgiem apstākļiem komandas sezonas laikā izspēlēs 1 apli un tradicionālo “Rubīna kausu”. 

Turnīra norisei un visiem spēļu rezultātiem varēs sekot līdzi www.osports.lv lapā, kur būs iespējams apskatīt gan komandu, gan spēlētāju individuālo statistiku un foto galerijas.

Sīkāka informācija par turnīra norisi šeit:

vai info@osports.lv

Share this Post