Kārtība Ogres novada sporta centra individuālajiem apmeklējumiem

/ October 21, 2020

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus līdz 6.novembrim nepiederošām personām Ogres novada sporta centra telpās atrasties aizliegts. Ogres novada sporta centra apmeklētājiem tiek mērīta temperatūra.

Lai pieteiktos individuālajam treniņa apmeklējumam Ogres novada sporta centra hallē un svarcelšanas zālē, zvanot pa tālruni – 650 44150! (pieteikšanās ne vēlāk kā dienu iepriekš).

2020. gada 13. oktobrī valdībā pieņemtie grozījumi noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai paredz – no 2020. gada 17. oktobra līdz 6. novembrim aizliegts organizēt sporta pasākumus. Aizliegums neattiecas uz starptautiskiem sporta pasākumiem, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta sacensībām pieaugušajiem.

Sporta – tāpat kā kultūras, izklaides un reliģiskās darbības veikšanas vietas, kā arī sabiedriskās ēdināšanas vietas – darbu uzsāk ne agrāk kā plkst. 6.00 un beidz ne vēlāk kā plkst. 24.00

Sākot no 2020. gada 17. oktobra līdz 2020. gada 6. novembrim: 

  • Interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu apguve notiek attālināti, izņemot sporta un izglītības iestādes, kurās vienlaikus ar vispārējās pamatizglītības vai vispārējās vidējās izglītības programmu īsteno arī profesionālās ievirzes izglītības programmu. Aktivitātes īsteno attālināti vai klātienē tikai individuāli, kā arī nerīko aktivitātes un publiskus un privātus pasākumus (tai skaitā nedodas uz citu pašvaldību administratīvajām teritorijām).
  • Sporta treniņi (nodarbības) tiek organizēti ārtelpās, individuāli vai attālināti. Organizējot grupu sporta treniņus (nodarbības) ārtelpās, neizmanto ģērbtuves. Minētais ierobežojums nav attiecināms uz Latvijas pieaugušo izlases, Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistu, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta treniņiem pieaugušajiem.”;
  • Aizliegts organizēt sporta pasākumus. Minētais aizliegums nav attiecināms uz starptautiskajiem sporta pasākumiem, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta sacensībām pieaugušajiem.”

Ar grozījumiem detalizētāk var iepazīties šeit: “Grozījumi Ministru kabineta 2020.gada 9.jūnija noteikumos Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai””


Share this Post