Rīta #IzaiciniOgri kopā ar Māri Doniku #beactive

/ September 16, 2020

“Katrā no mums ir neizsmeļams enerģijas resurss, kuru mēs nereti baidāmies aizskart. Lai tiktu līdz šim resuram ir jāpieceļās no dīvāna un nedaudz sevi jāizaicina un jānoliek sevi ārpus ierastā. Šī nedēļa iespējams būs iesākums ilglaicīgām pārmaiņām un sevis izzināšanai.” Māris Doniks.

Septembris kā jau katru gadu iegrozas sportiskā un veselīgā mēneša zīmē – arī šis gads nav izņēmums. Visā Eiropā un Latvijā jau sesto gadu norisināsies Eiropas sporta nedēļa, kuras galvenais mērķis ir veicināt iedzīvotāju paradumu maiņu un aktīvāku dzīvesveidu. Ogres novada sporta centrs sadarbībā ar treneri Māri Doniku aicina piedalīties nedēļu garā rīta #IzaiciniOgri izaicinājumā.

No 21. – 25.septembrim Ogres novada iedzīvotāji aicināti pievienoties uz iespējams labāko dienas daļu – rītu, un tā iesākšanu ar sauli – rīta vingrošana, elpošana un pelde (pēc izvēles), lai tālāk uzlādēti dotos ikdienas gaitās.

Pulcēšanās no 6:45 Ogres Vecupes pludmalē (Rīgas iela)
Sākums plkst. 7:00
Aktivitātes ilgums – ~30 minūtes
Dalība pasākumā bez maksas.

Līdzi jāņem siltas drēbes, vingrošanas paklājiņš, dvielis, lai noslaucītos un raupjš dvielis, lai rīvētos. Papildus, ja ir vajadzība un vēlme – silta tēja termosā.

Pasākums tapis sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi un Izglītības un zinātnes ministriju Eiropas Sporta nedēļas un Erasmus+ programmas ietvaros.




Share this Post