Pludmales volejbola sezona Madlienā noslēdzas ar nakts turnīru

/ September 11, 2020

5.septembrī ar nakts turnīru Mix komandām pludmales volejbolā Madlienas sporta bāzē noslēdzās aktīvā pludmales volejbola sezona.

Sacensību sākumā par volejbolu un tā vēsturi savos iespaidos dalījās Madlienas iedzīvotāja, volejbola veterāne, sporta meistere Malvīne Rubene.

Šoreiz turnīrs nosacīti notika divās daļās, jo arī Madlienas jaunieši vēlējas noslēgt sacensību sezonu smilšu laukumos un izspēleja savstarpējās spēles pirms pieaugušo turnīra. Jauniešu konkurencē 1.vieta Ilutai Rubenei, Artūram Rogam , Reinim Kurtišam. 2.vieta Danielai Lambertei, Raivo Zanderam, Ilgonim Vēzim. 3.vieta Martai Ramonai Graudiņai, Justam Liepiņam, Ingusam Šteinam.

Pieaugušo turnīra sacensībās piedalījās astoņas komandas, laukumā 2 vīrieši + 1 sieviete. Bija patīkami redzēt spēlētājus no Bebriem, Aizkraukles, Lēdmanes, Ķeipenes, Ogres un Madlienas. Komandas spēlēja apļa turnīru vienu setu līdz 21 punktam. Kopumā tika izspēlētas divdesmit astoņas spēles. Interesantās cīņās pēc pusnakts noskaidrojās labākās komandas.

  1. vieta komandai “Džaba-Džaba”no Bebriem (Eva Tomaševska Viesturs Mozga, Juris Tomaševskis)
  2. vieta komandai “Lēdmane” (Liene Linde-Kuka, Raitis Kuks, Mikus Laganovskis)
  3. vieta komandai “Erlis” no Aizkraukles (Anija Krauze, Emīls Kļaviņš, Erlands Liepiņš)

Paldies Madlienas pagasta pārvaldei un Madlienas vidusskolai par atbalstu turnīra organizēšanā. Paldies Gunai Brīvulei par afišas veidošanu, pasākuma reklamēšanu un Edgaram Mežajevam par pasākuma apskaņošanu.

Informāciju sagatavoja turnīra organizators un galvenais tiesnesis Miervaldis Līcītis

Informācija – www.osports.lv

Share this Post