Ogres novada sporta centrā atsākušies klātienes treniņi un nodarbības

/ May 21, 2020

Pēc divu mēnešu attālināta darba Ogres novada sporta centrā atsākušies klātienes treniņi un ir pieejamas sporta bāzes, ievērojot valstī noteikto kārtību “Par fiziskajām aktivitātēm, pulcējoties sporta norišu vietās ārkārtējās situācijas laikā no 2020. gada 12. Maija”.

Ar noslogojuma grafiku Ogres novada sporta centra bāzēs var iepazīties šeit – https://ogressportacentrs.lv/sporta-bazes/noslogotiba/
Lūgums ņemt vērā treniņu laikus un lieki nepulcēties, izmantojot brīvākus brīžus. 

Sporta bāzu objektu rezervāciju treniņiem līdz 9.jūnijam var veikt sūtot rakstisku iesniegumu uz e-pastu onsc@ogresnovads.lv, norādot vēlamo izmantojamo sporta objektu, personas vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, nodarbību datumu un laiku. (iesnieguma forma pielikumā). Maksas pakalpojumu cenrādis sporta bāzu izmantošanai paliek nemainīgs un ir pieejams www.ogressportacentrs.lv lapā. Maksāšana par sporta bāzu izmantošanu notiek attālināti. Līdz 9.jūnijam sporta bāzu objektos nav pieejamas ģērbtuves un dušas. 

Trenažieru zāles rezervācijai uz vienu stundu var pieteikties sūtot vēlamo apmeklējuma datumu un laiku, kā arī kontaktinformāciju uz e-pastu andris.krauja@ogresnovads.lv. Trenažieru zālē tiks ielaistas personas tikai ar apmaksātiem abonementiem. Pēc trenažieru zāles apmeklējuma, katram dalībniekam ir pienākums nodezinficēt sevis izmantotos rīkus un inventāru, izmantojot Ogres novada sporta centra piedāvātos dezinfekcijas līdzekļus.

Pludmales volejbola laukumu izmantošanai pirms aktivitātes obligāta pieteikšanās hallē pie dežurantes. 

Katra fiziskā persona, sporta nodarbības vadītājs, Ogres novada sporta centra administrācija ir atbildīga par ārkārtējās situācijas laikā valstī noteikto ierobežojumu un sporta bāzu iekšējās kārtības noteikumu ievērošanu. No 2020.gada 18.maija līdz 9.jūnijam vienlaicīgi maksimāli pieļaujamo sportistu skaits Ogres novada sporta centra bāzu objektos: 

Ogres Valsts ģimnāzijas sporta laukums – 25 personas;
Sporta zāle – 25 personas;
Horeogrāfijas zāle – 3 personas;
Trenažieru zāle – 2 personas;
Sporta halle – 25 personas;
Svarcelšanas zāle – 3 personas;
Sintētiskais sporta laukums – 20 personas;
Tenisa korti – 5 personas;
Pludmales volejbola laukums – 10 personas;
Stadions – ne vairāk kā 2 grupas pa 25 personām katrā;
Vingrošanas zāle – 9 personas;
Šautuve – 15 personas (šaujot no tuva attāluma ar pistolēm), 8 personas (šaujot pa elektroniskiem mērķiem ar šautenēm);
Skeitparks – 8 personas (par kārtību skeitparkā, var iepazīties šajā video)


Ogres novada sporta centra sporta objektos fizisko aktivitāšu laikā, kā arī pirms un pēc tam tiek ievērota savstarpēja vismaz divu metru distance (tajā skaitā arī koplietošanas telpās, tribīnēs, tualetēs, u.c.). Regulāri tiek dezinficētas rokas, gan pirms, gan pēc treniņa. Nav pieļaujama cita ar konkrēto fizisko aktivitāšu norisi nesaistīta pulcēšanās sporta norises vietā un pie tās, kā arī apmeklētājiem izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt sporta norises vietas, ja ir kādas elpceļu infekcijas slimības simptomi. Sporta centra sporta bāzēs tiek izmantots personīgais inventārs. Ja tiek izmantots citai personai piederošs inventārs, tad pirms inventāra lietošanas patstāvīgi veikt tā dezinfekciju.

Skolas ielā 21 Ogres novada sporta centra sporta bāzes apmeklētājiem no plkst. 8:00 – 21:00 ir pieejamas tualetes, kas atrodas stadiona tribīņu sānā blakus ziņojuma dēlim. 

Līdz ar pulcēšanās atvieglojumiem, neaizmirsīsim arī Ogres novada sporta centra iekšējās kārtības noteikumus, rūpēsies par kārtību, drošību un veselību! 

Share this Post