Ogres vilki noslēdz regulāro sezou uz pozitīvas nots

/ February 26, 2020

Sestdien, florbola kluba “Ogres Vilki” virslīgas komanda viesojās Bauskā, kur ar rezultātu 11:6 (3:2 4:3 4:1) pārspēja “Bauska” komandu. Tādejādi noslēdzot regulāro čempionāta priekšpēdējā 11. pozīcijā.

Varēja paredzēt, ka spēle būs interesanta, jo, lai arī spēles rezultāts nevarēja ietekmēt komandu izvietojumu turnīra tabulā, abas komandas bija izslāpušas pēc uzvarām. Spēle izvērtās asa, un noraidījumiem bagāta 12 min. – Ogrei, 29 min. un sarkanā kartiņa Bauskai. “Ogres Vilki” spēja izmantot šo situāciju un guva 8 vārtus vairākumā.

Par spēles labāko spēlētāju tika atzīts Stefans Roberts Dimza, kas bija arī rezultatīvākais, izceļoties ar 1+7, pirmos vārtus sezonā guva komandas kapteinis Rinalds Osis, kas uzreiz vainagojās ar “Hat Trick” sasniegumu (3+0). Rezultatīvs bija arī Markuss Januševskis ar 4+1, kas pēc šīs spēles kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju, apsteidzot komandas līderi Elviju Jankovski, kurš šajā spēlē guva 3 (2+1) punktus.

Tagad “Ogres Vilki” virslīgas komanda gatavojas Play-Out turnīram par vietas saglabāšanu starp elites komandām. Pirmā spēle pret “Ķekava” komandu notiks 27. februārī plkst. 20.00 Ogres 1. vidusskolas sporta zālē.

Svētdien arī kluba U9 komanda devās uz sabraukumu Bauskā, kur tikās ar vietējo “Bauskas BJSS”, “Rubene/KSS” no Kocēniem, “Kurši U9 X” un “Kurši U9 Y” no Liepājas. Kopumā tika piedzīvoti trīs zaudējumi un nospēlēta viena spēle neizšķirti.

“Ogres Vilki” U14 jaunieši devās uz Ķekavu, kur piedalījās “Rīgas atklātā čempionāta florbolā U15” turnīra 3. posmā. Sabraukuma laikā tika izcīnīta uzvara pār “FS Sigulda” komandu ar 5:1 un 1:0 pār “Rīgas Lauvas”, nospēlēts neizšķirti 1:1 ar “FBK SĀC” un piedzīvots pirmais zaudējums šajā turnīrā pret mājiniekiem “Ķekavas Bulldogs” 1:5. Pēc trim posmiem ogrēnieši saglabā līderpozīciju tabulā, par vienu punktu apsteidzot ķekaviešus.

Šajā nogalē “Ogres Vilki” U11 komanda dosies uz sabraukumu Ulbrokā, kur tiksies ar “Ķekavas Bulldogs” un vietējo “FS Masters Black” komandu.

“Ogres Vilki” klubu atbalsta Ogres novada pašvaldība, BSW Latvia, Autociems, Rozes bode, Macron Latvia, Fazer Latvija, minerālūdens Mangaļi, Oxdog – florbolaveikals.lv, Fazer Latvija un nrg4strong.com.

Share this Post