22. reizi norisināsies starptautiskais frisbija turnīrs “Rīgas Rudens”

/ November 2, 2019

Jau 9.-10. novembrī 22. reizi norisināsies starptautiskais frisbija turnīrs “Rīgas Rudens 2019”. Trīs zālēs Ogrē un Lielvārdē, pulcējot vairāk kā 350 dalībnieku no 6 valstīm sacentīsies 39 komandas (24 vīriešu un 15 sieviešu).  “Rīgas Rudens” ir viens no lielākajiem iekštelpu frisbija turnīriem Baltijas reģionā. Ogri šajā turnīrā pārstāvēs 2 komandas – Vīriešu komanda “Ogre” un sieviešu komanda “Moments”. 

Vīriešu konkurencē komandas ir sadalītas 6 apakšgrupās, no kurām divas ir elites grupas, kuru komandām ir izteiktas priekšrocības turnīra gaitā. Elites grupā iekļuva komandas, kas pēc turnīra izsējuma atradās labāko astotniekā. Sieviešu divīzijā komandas ir sadalītas 5 apakšgrupās, kur visām komandām ir vienlīdzīgas iespējas. Sestdien komandas aizvadīs grupu spēles, bet svētdienā komandas jau sāks cīņu par vietām un noskaidros šī gada čempionus. Spēles norisināsies Lielvārds novada sporta centrā, Ogres 1.vidusskolas hallē un Ogres novada sporta centrā. Spēles par medaļām tiks aizvadītas Ogres novada sporta centra zālē no plkst. 14:00. 

Spēles varēs vērot klātienē jebkurā no zālēm (Ieeja bez maksas), kā arī otrās dienas spēles būs skatāmas tiešraidē Latvijas frisbija federācijas youtube kanālā (www.youtube.com/frisbijs). Rezultātiem līdzi būs iespējams sekot Rīgas Rudens facebook lapā un Latvijas frisbija federācijas mājaslapā – www.frisbijs.lv 

Spēļu grafiks pieejams – www.frisbijs.lv lapā. 

Frisbijs ir aktīvs bezkontakta sporta veids ar frisbiju disku plašāk pazīstamu, kā lidojošo šķīvīti. Frisbijs pats par sevi ir ļoti unikāls, jo tiek spēlēts bez tiesnešiem un balstās uz spēlētāju savstarpēju cieņu un cieņu pret sportu.

“Rīgas Rudens 2019” organizē Ogres frisbija klubs sadarbībā ar Latvijas frisbija federāciju. Paldies par atbalstu arī mūsu daugiem Ogres novada sporta centram, Lielvārdes novada sporta centram, Ogres 1.vidusskolai, Lielvārdes novada domei, Ogres Čili picai. 


Share this Post