Ogres novada futbolistiem augstā 3.vieta vasaras Vidzemes jaunatnes čempionātā

/ October 24, 2019

Oktobra sākumā, noslēdzās Vidzemes jaunatnes futbola čempionāta 2019. gada sezona, kurā Ogres novada sporta centra futbola trenera – Patrika Malvesa 2009. gadā dzimušo zēnu komanda aizvadīja savu pirmo sezonu jaunā 8:8 spēļu formātā, pārejot no sev tik ierastā 6:6. Kā atzīst treneris, tad šis gads  bija izaicinājums un jauna pieredze gan viņam kā trenerim, gan audzēkņiem.


Lai arī sezonas sākumā mūsu komandai neklājās viegli un pirmie spēļu sabraukumi tika aizvadīti ar mainīgām sekmēm, tomēr sezonas kopvērtējumā Ogres novada sporta centra futbolistiem izdevās uzrādīt atzīstamu sniegumu un izcīnīt augsto 3.vietu.
Sezona bija gana gara un spraiga, sabraukumi norisinājās no aprīļa līdz pat oktobrim, tāpēc jo īpaši liels prieks un lepnums par komandas sniegumu. 2009. gadā dzimušo zēnu komandā spēlēja: Gustavs Kvilūns, Mikuss Gračkovs, Roberts Andreļevskis, Māris Latatujevs, Maksims Kudrjavcevs, Linards Saveļjevs, Ņikita Latiševs, Daniils Petrovs, Kristofers Dāboliņš, Ivo Dauksts, Andrejs Semenčenko un Deniss Gafarovs.

Treneris Patriks Malvess, ar 2009.gadā dzi,ušo zēnu futbola komandu.

Informāciju sagatavoja: Gerda Krūmiņa
(ONSC sporta projektu koordinatore)

Share this Post