Ogres Vilki – virslīgā zaudē, bet jauniešu līgās uzvaras

/ October 21, 2019

Pagājušās brīvdienās mūsu komanda Elvi florbola līgā piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties Stalbes “Pārgauja” vienībai ar rezultātu 4:9. Par labāko spēlētāju mūsu rindās tika atzīts Elvijs Jankovskis, kurš šajā spēlē atzīmējās ar trīs punktiem (2+1).

Spēli pozitīvi iesāka mūsējie, gūstot vārtus jau spēles 7.minūtē, precīzs pēc Elvija Jankovska piespēles bija Edijs Hammers. Spēles turpinājuma “SK Pārgauja” atguva divus vārtus un izvirzījās vadībā pirmo reizi šajā spēlē, bet mūsējie neapstājās un izlīdzināja rezultātu, precīzs pēc Stefana Roberta Dimzas piespēles bija Elvijs Jankovskis. Minūti līdz pirmā perioda beigām Stalbes vienība atguva pārsvaru šajā mačā. Tā arī noslēdzās spēles pirmais periods 2:3 par labu Pārgaujas komandai.
Otro periodu mūsējie iesāka diezgan neveikli, jo jau 20.sekundē tika zaudēti vārti. Turpinājumā mūsējie nopelnīja noraidījumu, bet tas par skārdu nenāca, jo Markuss Januševskis aizskrēja pretuzbrukumā un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Dažas minūtes vēlāk mūsējiem izdevās izlīdzināt rezultātu – 4:4, precīzs otro reizi šajā mačā bija Elvijs Jankovskis pēc Edija Hammera piespēles. Likās, ka pārsvars ies mūsu rokās, bet pretējo nodemonstrēja Stalbes vienība, iemetot gluži kā pirmajā periodā, perioda beigās. Otrais periods atkal noslēdzās ar vienu vārtu pārsvaru Pārgaujas vienībai 5:4.
Trešo periodu mūsējie sāka bez Markusa Januševska, kurš bija nopelnījis otrā perioda vidū lielo sodu, kas nozīmēja, ka viņš 12.minūtes nevarēja atrasties laukumā. Spēles ritējumam ejot uz trešā perioda otru pusi, zaudējām sestos vārtus šajā spēlē. Pēc šiem zaudētājiem vārtiem mūsu treneris ņēma 30 sekunžu pārtraukumu. Spēles pēdējās 10.minūtes nospēlēja par labu visiem, viņiem gūstot vēl trīs vārtus un noslēdzot šo spēli par labu viņiem ar rezultātu 4:9. Par labāko spēlētāju mūsu rindās tika atzīts Elvijs Jankovskis, kurš šajā spēlē atzīmējās ar trīs punktiem, bet pretinieku rindās labākais bija Kristaps Ķikāns, kurš atzīmējās spēlē ar diviem vārtiem.
Nākamo spēli mūsu puiši aizvadīs 25.oktobrī izbraukumā pret “Ķekava” vienību, kura šosezon pagaidām tikusi pie vienas uzvaras, tāpēc šī spēle būs ļoti svarīga mūsējiem.
Svētdien arī mūsu U14 komanda aizvadīja mājas spēli pret Ķekavas “Bulldogs” komandu. Mūsu jaunie censoņi spēja izvirzīties pirmajā periodā vadībā ar rezultātu 3:0, vārtus gūstot Patrikam Cinītim, Kārlim Stukānam un Normundam Skučeram. Spēles turpinājumā Ķekavas jaunie florbolisti spēja atspēlēties un pamatlaiku noslēgt ar rezultātu 3:3, kas nozīmēja pēcspēles metienus, kur mūsējie bija pārāki svinot uzvaru ar rezultātu 4:3. Izšķirošo pēcspēles metienu iemetot Edgaram Ričardam Gremzem. Nākamo spēli mūsu U14 komanda aizvadīs 18. oktobrī izbraukumā pret Bauskas komandu.
Sestdien “Ogres Vilki” U9 komanda uzsāka šī gada sezonu ar sabraukumu Talsos, kur tikās ar “Rīgas Lauvas”, “FS Masters/Ulbroka”, “Talsu NSS/Krauzers” un “Lielvārde” komandām pret kurām tika izcīnīta viena uzvara, piedzīvoti divi zaudējumi un vienreiz cīņa beidzās neizšķirti.
Tāpat pagājušās nedēļas nogalē uzvaru izcīnīja mūsu 1. līgas vienība “Saulkalne”, kuru pārstāv 9 Ogres “Vilki” florbolisti. “Saulkalne” izcīnīja uzvaru pret Bauskas “Mēmele/Code” vienību ar rezultātu 6:2. Divus vārtus gūstot Markusam Januševskim, kā arī vienreiz atzīmējoties Stefanam Robertam Dimzam.
“Ogres Vilki” Virslīgas komandu atbalsta Ogres novada pašvaldība, BSW Latvia, Autociems, Rozes bode, Macron Latvia, Fazer Latvija, minerālūdens Mangaļi un Oxdog – florbolaveikals.lv.

Informāciju sagatavoja: Ernests Voļskis

Share this Post