Ogres florbolisti gūst pamākumus Cēsīs!

/ July 31, 2019

Pagājušās nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās Latvijas Florbola savienības organizētais turnīrs Latvian Open Youth, kas pulcēja jauniešu komandas no Latvijas, Igaunijas un Somijas. Florbolisti sacentās trīs vecuma grupās: U13, U15 un U17.


U17 vecuma grupās brāļi, Markuss un Kristers Januševski pārstāvēja komandu “Pierīgas United U17”, kurā bija sapulcināti vieni no labākajiem junioru spēlētājiem no Ķekavas, Saulkrastu, Ulbrokas un Ogres klubiem. Likumsakarīgi, ka šī komanda izcīnīja arī turnīra uzvarētāja titulu šajā vecuma grupā. Markuss Januševskis bija arī otrais rezultatīvākais spēlētājs turnīrā un pirmais savā komandā ar 15 (9+6) punktiem 4 spēlēs, bet Kristers atzīmējās ar 6 (5+1) punktiem un 2 soda minūtēm.
U13 vecuma grupā Rihards Avots, Rūdolfs Gremze un Raivo Kīsnics pārstāvēja “Rubene/KSS U-13” komandu. Komanda cīnījās godam un  piecās spēlēs, vien finālā, pēcspēles metienos piekāpās “Nokian Krp” komandai no Somijas, izcīnot otro vietu. Rihards Avots bija otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā ar 6 (3+3) punktiem.
U15 vecuma grupā Edgars Gremze, Normunds Skučers un Kārlis Stukāns pārstāvēja “Rubene/KSS U-15” komandu, kura šajā turnīrā palika 3. vietā. Normunds Skučers bija turnīra rezultatīvākais spēlētājs savā vecuma grupā ar 15 (6+9) punktiem. Kārlis Stukāns ieguva 8 (6+2) punktus un Edgars Gremze 7 (6+1) punktus. Edgars Gremze tika iekļauts turnīra simboliskajā izlasē.
Edgaram Gremzem, Normundam Skučeram un Kārlim Stukānam šī vasara bija panākumiem bagāta, vispirms jau maija beigās Ogres Vilku komandas sastāvā tika izcīnīta galvenā trofeja Tallink Cup 2019 Tallinā, tad jūlija sākumā Rubenes komandas sastāvā otrā vieta prestižajās Prague Games 2019 Prāgā un tagad Cēsīs.

Share this Post