Ogres novada Sporta centra jaunie vieglatlēti izcīna medaļas Tukumā

/ May 7, 2019

Ogres Novada sporta centra jaunākie audzēkņi trenera Edgara Kļaviņa vadībā, 4.maijā devās uz Tukuma vieglatlētikas kluba pavasara atklātajām sacensībām vieglatlētikā. Kur mērojās spēkiem ar citu sporta skolu pārstāvjiem.

Ogrēnieši spēja no sacensībām atgriezties ar 6 medaļām. Maritanna Jaskuļska, U10 vecuma grupā, izcīnīja zelta medaļu 60m finālskrējienā uzrādot rezultātu – 10,01 sek, priekšskrējienā Maritannai izdevās izskriet zem 10 sekundēm un sasniegt finišu pēc 9,93 sek. Maritannai arī bronzas godalga tāllēkšanā aizlecot 3,30m.
Anrijs Bitenieks U10 grupā izcīnija 2 vietu tāllēkšanā ar rezultātu 3.15m.
Sandija Reitmane U10 vecuma grupā arī izcīnija sudraba medaļu ar identisku rezultātu kā pirmās vietas ieguvējai, taču sānsences otrs labākais rezultāts bija labāks nekā Sandijai, tāpēc šoreiz Sandijai nācās piekāpties.
Jāpiebilst, ka uzreiz aiz divām mūsu godalgotajām meitenēm bija arī ogrēniete Evelīna Ķēniņā izcīnot ceturto vietu 14 dalībnieču konkurencē. 

U12 vecuma grupā medaļas izcīnija Henriete Liepa bumbiņas mešanā, tālākajā metienā bumbiņu raidot 27,13m
Markuss Mednis tāllēkšanā ar rezultātu 3.78 izcīnija bronzas medaļu.

Sacensībās laika apstākļi bija ļoti neprognozējami ar stiprām lietusgāzēm, tāpec treneris E.Kļaviņš nolēma, ka audzēkņi neturpinās sacensības un nestartēs 200m distancē, jo viss skrejceļš bija kā liela peļķe un šoreiz nelaida audzēkņus cīnīties par medaļām.

Informāciju sagatavoja E.Kļaviņš
ONSC Vieglatlētikas treneris

Share this Post