“ONSC/HK Ogre” iekļūst pusfinālā

/ March 31, 2019

Vakar ASK zālē, Rīgā, tika noskaidrota trešā pusfināliste Latvijas handbola čempionāta 1. līgā. Par to kļuva komanda “ONSC/HK Ogre”, kas visai rezultatīvā spēlē ar rezultātu 31:28 pieveica “RPI-Seniori”. Rezultatīvākie starp ogrēniešiem bija Jānis Zvaigznītis ar deviņiem vārtu guvumumiem un Vladislavs Ivanovs, kura kontā astoņi goli.

Divas komandas vietu labāko četriniekā bija nodrošinājušas jau pēc regulārā turnīra, proti, pirmo un otro vietu ieguvušās “Skrīveri/Aizkraukle” un “Latgols juniori”. Savukārt trešo līdz sesto vietu ieguvušās komandas cīnās par vēl divām ceļazīmēm uz pusfinālu.

Regulārā turnīra trešā spēcīgākā komanda “RPI-Seniori” vakar Rīgā uzņēma sesto vietu ieguvušo “ONSC/HK Ogre”. Ogrēniešiem padevās lielisks spēles sākums – četri gūti vārti pēc kārtas (4:0). “RPI-Seniori” atbildi parādā nepalika – mājinieki veica savu sešu vārtu izrāvienu un izvirzījās vadībā ar 6:4. Puslaika atlikušajā daļā tik iespaidīgu sēriju vairs nebija, un pirmās 30 minūtes ar minimālu pārsvaru (15:14) noslēdza “RPI-Seniori”.

Otrajā puslaikā mājinieki uz brīdi ieguva triju vārtu handikapu (21:18), taču ogrēnieši padoties negrasījās. “ONSC/HK Ogre” komanda lieliski nospēlēja mača pēdējās desmit minūtes, galarezultātā spējot izcīnīt uzvaru pat bez saspringtas izskaņas – 31:28.

Jānis Zvaigznītis uzvarētāju sastāvā bija rezultatīvākais spēlētājs ar deviņiem gūtiem vārtiem, savukārt Vladislavs Ivanovs pievienoja astoņus vārtus. Romualds Akimovs “RPI-Seniori” rindās guva astoņus vārtus, tiesa, ar 17 metienu palīdzību. Seši vārti šajā mačā Arnim Butanam.

Izmantotie resursi: www.handball.lv

Share this Post