IESŪTI LATVIJAS FUTBOLA GADA FOTO UN BRAUC UZ BRISELI!

/ November 26, 2018

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina piedalīties konkursā amatieriem un profesionāļiem, kurā tiks noteikts Latvijas futbola gada foto 2018. Iesūtot savu foto, kurā iemūžināts kāds interesants, spilgts, neparasts vai gluži vienkārši sirsnīgs mirklis no Latvijas futbola dzīves, tiek dota iespēja laimēt bezmaksas braucienu uz Eiropas Parlamentu Briselē, ko konkursa uzvarētājam dāvā tā deputāte Inese Vaidere.

Foto ir jābūt saistītam ar Latvijas futbolu un uzņemtam 2018. gadā, bet citu ierobežojumu foto darbu iesūtīšanai nav. Tie var būt mirkļi no profesionālā futbola, amatieru spēlēm, bērnu futbola mačiem, cīņām pagalmā vai citām vietām, kur var iemājot futbols. Konkursā drīkst piedalīties ikviens – amatieris, kurš varbūt pirmo un vienīgo reizi fotografējis kādu epizodi futbolā, vai profesionāls fotogrāfs, kuram sporta iemūžināšana ir maizes darbs. Viens dalībnieks drīkst iesūtīt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.

Foto jāsūta uz e-pastu gadafoto@lff.lv līdz 2. decembrim (ieskaitot). Klāt jābūt norādītam foto autoram, vietai un laikam, kad tas uzņemts, kā arī varonim, spēlei vai notikumam, kas tajā atspoguļots. Dažos teikumos lūdzam uzrakstīt, kāpēc, Jūsuprāt, šis varētu kļūt par Latvijas futbola gada foto.

Ikviens, kurš iesūtīs savu foto dalībai konkursā, piedalīsies Latvijas nacionālās izlases aizsarga Kaspara Dubras spēles krekla izlozē ar paša futbolista autogrāfu.

LFF žūrija izvēlēsies 12 labākās fotogrāfijas, kas decembra sākumā piedalīsies interneta balsojumā. Trīs fotogrāfiju autori, kas interneta balsojumā izpelnīsies vislielāko atbalstu, tiks uzaicināti uz LFF Laureātu vakaru 19. decembrī Rīgā. Latvijas futbola gada foto 2018 no trim finālistiem tiks izvēlēts uz vietas Laureātu vakara gaitā, balsojumā piedaloties klātesošajiem svinīgā pasākuma viesiem un tiešraides skatītājiem. Bezmaksas braucienu uz Eiropas Parlamentu Briselē iegūs Latvijas futbola gada foto 2018 nominācijas uzvarētājs.

 

Toms Ārmanis

21. novembris 2018.

 

Share this Post