Jau 12.reizi skolēni sacenšas sacensībās – “Lieliskā Balva”

/ October 19, 2018

Kamēr 17.oktobra dienā, aiz loga valdīja patiesi brīnišķīgi un pat vasarīgi laika apstākļi, Ogres, Ķeguma un Lielvārdes novadu skolēni no 16 skolām pulcējās Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskolas sporta zālē, lai jau divpadsmito reizi noskaidrotu skolu sporta spēļu sacensības – “Lieliskā balva 2018” uzvarētājus.

Tērpušies vienādas krāsas kreklos, kurus rotā skolas simbolika un nosaukums, komandas, kuru sastāvā piedalījās ne tikai 10 skolēni no 2. līdz pat 9.klasei, bet arī viens skolotājs un vecāku padomes pārstāvis, sacentās 15 dažādās disciplīnās, kurās dalībniekiem bija jādemonstrē savas koordinācijas, ātruma, spēka un veiklības iemaņas.

Pēc vairāk, kā divu stundu aktīvas darbošanās veiksmīgākie un labākie izrādījās Ķeguma komercnovirziena vidusskolas komanda, apsteidzot otrajā vietā esošo Birzgales pamatskolas komandu. Trešās vietas kauss šoreiz paliek mājinieku – E.Kauliņa Lielvārdes vidusskolas rīcībā, kas par  nieka pus punktu pārspēja Ogres 1.vidusskolu, kuriem jau otro gadu pēc kārtas jāsamierinās ar 4.vietu.

Katra dalībnieku komanda, kā pateicību saņēma organizatoru sarūpētos kliņģerus, bet piecas komandas saņēma arī īpašas specbalvas. Tā piemēram, 12.vietas ieguvēji par to, ka Lieliskā Balva notiek jau 12 reizi, vai 10.vieta par to, ka šis pasākums norisinās desmitajā mēnesī – oktobrī.

Lieliskās Balvas organizatori pateicas komandām par dalību, par azartisko cīņassparu un pats galvenais par lielisko komandas garu atbalstos kā savas, tā arī citu skolu dalībniekus.

Share this Post