Ogres NSC jaunajiem handbolistiem zelts un bronza Valmierā

/ June 26, 2017

15. jūnijā Ogres novada sporta centra jaunie handbolisti trīs komandas piedalījās minihandbola turnīrā Valmierā, divas no tām kļuva par laureātēm, izcīnot zelta un bronzas medaļas.

2007. gadā dzimušo un jaunāku puišu komandai nācās spēlēt arī pret 2005. gadā dzimušu meiteņu komandām. Apakšgrupā “Ogres NSC” ar 11:0 sakāva “Sporto vesels 1”, ar 17:1 – “Skrīveri 2”, bet ar 5:14 zaudēja Salaspils meiteņu komandai. Pusfinālā ogrēnieši atzina arī Dobeles meiteņu pārākumu (3:7), bet spēlē par bronzas medaļām ar 12:0 sagrāva komandu “Sporto vesels”. Ogres komandas sastāvā bija Ņikita Goļikovs, Ints Lauva, Pāvels Belouss, Raitis Rudko, Jevgeņijs Artemjevs, Rihards Naumovs un Arturs Mikurenkovs

2005. gadā dzimušo un jaunāku zēnu grupā Ogri pārstāvēja divas komandas. “Ogres NSC 2” sava apakšgrupā uzvarēja, bet “Ogres NSC 1” savā grupā ieņēma 4. vietu, tāpēc ceturtdaļfinālā abām ogrēniešu vienībām bija jātiekas savā starpā. Uzvaru izcīnīja “Ogres NSC 2”, līdz ar to komandai “Ogres NSC 1” turnīrs bija beidzies ar dalītu 5. – 8. vietu. “Ogres NSC 1” sastāvā spēlēja Arturs Sloka, Gļebs Beluško, Marks Poladovs, Dmitrijs Ivanovs un Deniss Ignatjevs. “Ogres NSC” turpināja savu uzvaru gājienu, pusfinālā ar 10:3 apspēlējot “Ulbrokas SS”, bet finālā ar 8:4 uzvarot “Aizkraukles SS/Skrīverus”. Čempionu komandā spēlēja Andrians Averjanovs, Maksims Sarafanovs, Daniils Semenčenko, Aleksejs Larins un Aleksejs Žarovs.

Share this Post