Ogres NSC vingrotājām 9 medaļas “Sniegpulkstenīšu kausā”

/ April 20, 2016

16. un 17. aprīlī Ogres novada sporta centra hallē norisinājās 3. Starptautiskais mākslas vingrošanas turnīrs “Sniegpulkstenīšu kauss 2016”. Kā informē sacensību “Sniegpulkstenīšu kauss 2016” galvenā tiesnese Tatjana Stepulāne, deviņas dažāda kaluma medaļas šajās sacensībās izcīnīja mājinieces – Ogres NSC mākslas vingrotājas.

Turnīrs pulcējis 300 meistarīgu mākslas vingrotāju no Lietuvas, Igaunijas un astoņām Latvijas pilsētām – Rīgas, Jūrmalas, Liepājas, Daugavpils, Salaspils, Olaines, Ķekavas un Ogres. Nopietnajā konkurencē startēja un godalgotas vietas izcīnīja mākslas vingrotājas no Ogres.

Zelta godalgu daudzcīņā, kā arī divas zelta godalgas vingrojumā ar apli un bumbu izcīnīja Santa Stepulāne (2005. dzim. g.). Zelta medaļa daudzcīņā arī Darjai Goļenkovai ( 2001. dzim. g.). Sudraba medaļu vingrojumā ar apli izcīnīja Nikija Tēra (2005. dzim. g.). Sudraba medaļu daudzcīņā un divas bronzas godalgas vingrojumos bez priekšmeta un ar apli izcīnīja Amanda Volkopa (2007. dzim. g.). Bronzas medaļu vingrojumā bez priekšmeta izcīnīja Vladislava Žižina (2009. dzim. g.). Veiksmīgi nostartēja un tikai burtiski soļa attālumā no goda pjedestāla palika Ogres novada sporta centra vingrotājas Anželika Zaharjana un Tīna Kitija Ertmane.

Vingrotāju trenere Tatjana Stepulāne pateicas vecākiem par ieguldīto darbu un
veiksmīgo sadarbību bērnu audzināšanā un izglītošanā.

Galerija

Share this Post