ONSC/HK Ogre handbolisti triumfē 1. līgā

/ April 21, 2015

Ar ONSC/HK Ogre handbola kluba uzvaru noslēdzies Latvijas čempionāts handbolā 1.līgā. Otro vietu izcīnīja Skrīveru handbolisti, bet 3.vietā palika SK Latgols Juniori komanda.

1.līgas turnīrā piedalījās 9 komandas un izspēlēja 2 apļu turnīru. 18 spēlēs Ogres handbolisti izcīnīja 11 uzvaras, 3 reizes cīnījās neizšķirti un divas reizes piedzīvoja zaudējumus, pēdējo no tiem piedzīvojot pēdēja spēlē pret RTU-S komandu, kad spēles rezultāts vairs nespēja ietekmēt turnīra tabulas izvietojumu, jo ogrēnieši jau bija nodrošinājuši čempiontitulu priekšlaicīgi. Regulārajā turnīrā Ogres handbolisti izcīnīja 25 punktus, bet tuvākie sekotāji Skrīveri atpalika tikai par 1 punktu, vēl par punktu ar 23 izcīnītiem punktiem trešie bija Latgols Juniors handbolisti.

Sezonu ogrēnieši iesāka ne visai pārliecinoši. Pirmajās trīs spēlēs tika izcīnīta tikai viena uzvara, taču ar katru nākamo sezonas spēli Natālijas Kudrjavcevas trenētā komanda rādīja arvien labāku sniegumu un sezonas beigās izcīnīja likumsakarīgu pirmo vietu. Salīdzinot ar pagājušo sezonu šosezon komanda bija ievērojami pastiprinājusies – no HK Ogre komandas 1.līgā šajā sezonā spēlēja arī Jānis Bauze un Andrejs Mancurovs, kuri arī bija rezultatīvākie šajā sezonā, kā arī sezonas pirmo pusi spēlēja Jānis Avotiņš. Pēc vairāku gadu pārtraukuma handbolā atgriezās arī bijušais HK Ogre spēlētājs Artūrs Svārups, kas visu sezonu aizvadīja 1.līgas komandā.

Visas sezonas laikā lieliski vartos darbojās Pēteris Ratnieks, kas noteikti bija viens no 1.līgas labākajiem vārtsargiem. Rezultatīvākie šajā sezonā Ogres komandā bija Andrejs Mancurovs ar 87 vārtiem, Jānis Bauze un Mareks Ģērmanis katrs pa 77, Jānis Avotiņš 32, Reinis Sļusarevs 29, Kaspars Abiks 25, Artūrs Svārups 22. Komandu trenēja galvenā trenere Natālija Kudrjavceva un treneris Andris Sosnars.

ONSC/HK Ogre handbolisti

Share this Post