Sekmīgs finišs 2002. gadā dzimušajiem futbolistiem

/ March 30, 2014

Ogres Sporta centra 2002. gadā dzimušo zēnu komanda, kā Vidzemes reģiona labākā komanda šajā vecuma grupā, ieguva tiesības piedalīties Latvijas Jaunatnes telpu futbola čempionāta finālsacensībās.Sacensības notika Grobiņas sporta hallē un pretiniekos ogrēniešiem bija Kurzemes, Zemgales, Latgales un Ziemeļaustrumu čempionātu uzvarētāji. Visas Ogres SC spēles norisinājās līdzvērtīgā cīņā, par ko liecina arī to rezultāti. OSC – Jēkabpils SS 1:1, OSC – Liepājas SSS 1:1, OSC – SK Kengaroos 0:0, OSC Grobiņas SC 1:0, OSC – Madonas BJSS 1:1. Finālsacensību kopvērtējumā par uzvarētājiem kļuva Grobiņas SC futbolisti, otrajā vietā Liepājas SSS komanda, bet Ogres SC izcīnīja trešo vietu. Jāatzīmē, ka ogrēnieši vienīgie pārspēja sacensību uzvarētājus un bija vienīgā komanda, kura nezaudēja ne vienā spēlē.

Ogres komandā spēlēja: Edvarts Klaužs (3 gūtie vārti), Mārcis Ozoliņš (1), Anvars Ščeglovs,  Olivers Kulpe ,  Jānis Liepa,  Roberts Vārpa,  Dāvis Kvants,  Pēteris Līcis , Pauls Rožkalns un Bruno Vanags Komandas treneris Pauls Rubīns.

Edvarts Klaužs tika atzīts par komandas vērtīgāko spēlētāju, bet Ogres SC futbolists Roberts Vārpa ieguva finālsacensību labākā aizsarga titulu. Ar šīm sacensībām ir beigusies ogrēniešiem veiksmīgā telpu futbola sezona un sāksies gatavošanās Latvijas Jaunatnes futbola čempionātam.

Share this Post