U-12 futbolisti papildina bronzas ražu

/ September 12, 2013

Noslēgušās LJFL Vidzemes reģiona sacensības vēl vienā vecuma grupā.

Ar spēlēm Smiltenē pēdējo čempionāta posmu aizvadīja U -12 vecuma grupas futbolisti. Par pirmo vietu sacentās Smiltenes BJSS ar FK Valmiera, kur ar 2:0 pārāki bija smiltenieši. Pirms pēdējā sabraukuma spēlēm Ogres komandai bija vienāds punktu skaits ar FK Aizkraukle, kā arī pa vienai uzvarai savstarpējā spēlē. Tomēr aizkraukliešiem bija labāka vārtu starpība šajās spēlēs un priekšrocības cīņā par turnīra trešo pozīciju. Ogres SC pēdējā posmā ar rezultātu 2:0 pārspēja Valkas BJSS, ar 0:1 piekāpās Smiltenes BJSS, bet FK Aizkraukle zaudēja Valkas BJSS ar 1:2 un pārspēja Smiltenes BJSS- 2 ar 3:2. Pirms čempionāta pēdējām divām spēlēm Ogrei un Aizkrauklei atkal vienāds punktu skaits, bet trešo vietu ieņem aizkrauklieši. Paralēli divos laukumos sacentās FK Aizkraukle ar Smiltenes BJSS un Ogres SC ar Smiltenes BJSS otro komandu. Aizkraukle savu spēli zaudēja ,bet mūsu komanda, neskatoties uz teritoriālo pārsvaru vēl 2. puslaikā zaudē ar 0:1. Tomēr piecas minūtes līdz spēles beigām Artjoms Kozlovskis izlīdzināja rezultātu, bet vēl pēc mirkļa Matīss Beitāns guva uzvaras vārtus, kā rezultātā laimīga uzvara 2:1 un izcīnīta 3. vieta desmit komandu konkurencē.

Ogres Sporta centra komandā spēlēja: Matīss Beitāns (12 gūtie vārti), Artjoms  Kozlovskis (9), Anvars Ščeglovs (6), Vladislavs Oskins (6 ), Toms Vecziediņš (4),   Olivers Kulpe (3), Edvarts Klaužs (2), Kristaps Liepa (2) , Armands Godainis (1),  Jānis Liepa (1),  Mārcis Ozoliņš , Roberts Vārpa, Aleksandrs Sadkovskis, Bruno Vanags, Bruno Ciniņš, Pēteris Līcis. Komandas treneris Pauls Rubīns.

Šogad vēl atlikušas Vidzemes kausa izcīņas spēles, bet nākamajā vasaras sezonā šī vecuma zēniem jau jāpielāgojas lielā futbola prasībām, ko vasarā jau bija iespēja izmēģināt Fragaria cup spēlēs Slovākijā.

Share this Post