Ogres NSC audzēkņi gatavojas jaunajai sezonai

/ December 20, 2011

Orientieristi un slēpotāji vienā personā Andris un Raivo Kivlenieki tikko atgriezušies no Sniega nometnes Zviedrijā, kur pavadīja 10 dienas Idres slēpotāju bāzē un saslēpoja vairāk kā 500km.

2011.gada stiprākais Latvijas ziemas orientierists Andris Kivlenieks no Pasaules čempionāta atveda 19. vietu, paspēja sagatavoties vasarai un iekļūt izlasē uz Pasaules čempionātu Francijā. Debija pieaugušo izlasē, bet 2012.gadā plāni lielāki- Eiropas čempionāts ziemā Ukrainā Sumos, vasarā Pasules čempionāts Šveicē. Andris Kivlenieks ir Latvijas orientēšanās federācijas “Gada cilvēks”- par straujāko izaugsmi sportā 2011.gadā.
Raivo, gadu jaunāks, vasarā Pasaules Junioru čempionātā izcīnīja 16.vietu  152 dalībnieku konkurencē. Lēmums gatavoties ziemas sezonai saistīts ar traumu,kas liedza skriet, bet ne apturēt Raivo entuziasmu trenēties. Šobrīd tikai sniega trūkst, lai Raivo atkal cīnītos plecu pie pleca blakus brālim par augstām vietām Eiropas un Pasaules arēnā.
Lieki atzīmēt,ka par šādām nometnēm maksā vecāki, jo sporta skolā  tādas naudas nav. Vislielāko atbalstu ir devis tēvs, kurš pats jaunībā kļuva par sporta meistaru un ir izcīnījis ļoti daudzas uzvaras.

Share this Post