“Ogre/ONSC” par vietu pusfinālā cīnīsies ar “Salaspili”

/ January 7, 2020

Šovakar pulksten 20.30 Ogres stadiona hallē notiks aizraujoša spēle telpu futbolā, kurā TFK “Ogre/ONSC” mērosies spēkiem ar “Salaspils” par vietu Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) kausa izcīņas pusfinālā.

Ogrēnieši, kuri šajā sezonā debitēja LTFA 1. līgā, Kausa izcīņas turnīra pirmajā kārtā viesos ar 4:3 pārspēja komandu “Madona”. Pa vieniem vārtiem Ogres kluba labā guva Raivis Rubīns un Roberts Vārpa, bet divus – Kārlis Līcis. Astotdaļfināla maču pret Virslīgas klubu “Rēzekne” ogrēnieši aizvadīja savā laukumā. Pirmā puslaika vidū vadībā ar 2:0 bija izvirzījušies rēzeknieši. Līdz pārtraukumam vienus vārtus mājiniekiem atguva Matīss Valners – 1:2. 23.minūtē Linards Roberts Pāviška atjaunoja neizšķirtu rezultātu (2:2), bet par spēles varoni kļuva Raivis Rubīns, kurš otrā puslaika vidū izcēlās ar diviem precīziem sitieniem, nodrošinādams mūsējiem uzvaru ar 4:2. TFK “Ogre/ONSC” ir vienīgā 1. līgas komanda, kas iekļuva Kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

TFK “Salaspils” spēlē Latvijas čempionāta Virslīgā, bet līdz šim salaspilieši izcīnījuši tikai vienu punktu un ir turnīra tabulas pārliecinoši pastarīši. Kausa izcīņas turnīrā Salaspils komanda aizvadīja vienu spēli, astotdaļfinālā ar 5:2 pārspējot 1. līgas klubu “New Project”. Pa diviem vārtiem salaspiliešu labā guva Aleksejs Sanatovs un Dmitrijs Prohorovs, bet vienus – Andrejs Kondratjevs.

Pusfinālā iekļūs tā komanda, kura gūs uzvaru šī vakara spēlē. Gadījumā, ja tie būs ogrēnieši, arī pusfināla maču viņi varēs aizvadīt savā laukumā. 

Share this Post