Santa Stepulāne kļūst par absolūto Latvijas čempioni mākslas vingrošanā junioriem.

/ December 10, 2019

2019.g. 7 un 8. decembrī Rīgas Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta hallē norisinājās 2019. gada Latvijas Republikas čempionāts mākslas vingrošanā pieaugušajiem un junioriem. Sacensības pulcēja 145 meistarīgākās junioru un senioru klases vingrotājas no Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Liepājas, Jūrmalas, Ķekavas, Daugavpils, Olaines un Ogres.
Ogres novada sporta centra sportiste Santa Stepulāne uzrādīja izcilu rezultātu un izcīnīja absolūtas Latvijas Republikas  čempiones titulu junioru klasē  (42 sportistu konkurencē), ka arī kļuva par čempioni vingrojumā ar auklu, bumbu un vālēm.Tās ir visu laiku labākais sasniegums Ogres mākslas vingrošanas vēsturē! Pēc uzvaras sacensībās sportiste kļuva par 6- kārtējo Latvijas Republikas čempioni mākslas vingrošanā!

Sportistes trenere Tatjana Stepulāne pateicās Ogres novada sporta centra administrācijai un visiem līdzjutējiem par atbalstu!

                                                                                                                                                                                     Informāciju sagatavoja:
                                                                                                                                                                                               Tatjana Stepulāne

Santa Stepulāne - vidū. Pa kreisi sudraba godalgas ieguvēja Alisa Aļeškovska (Rīgas Vingrošanas skoa), pa labi bronzas godalgas ieguvēja Nikola Vasiļjeva (Liepājas Kompleksā sporta skola)
Share this Post