Ogres novada sporta centra vieglatlētiem panākumi Koknesē

/ September 9, 2019

Nedēļas nogalē Kokneses sporta centra atklātajās sacensībās  daudzcīņā mūsu centra vieglatlēti kāpa uz goda pjedestāla U-10, U-12, kā arī U-14 grupās, mājās atgriežoties ar pamatoti platiem smaidiem sejās. Treneru Edgara Siliņa un Edgara Kļaviņa audzēkņi sacensībās kopā izcīnīja 24 medaļas.


Pieccīņas kopvērtējumā U-12 grupā 1.vietu izcīnīja Ņikita Latiševs un Marta Dziļuma, bet 2.vietā ierindojās Samanta Pētersone.
Atsevišķās disciplīnās U-14 grupā augstlēkšanā- 1.vieta Emīlijai Dziļumai (1.45m), 2.vieta- Karlīnai Ķēniņai (1.4m).
Viktorija Dimza ar rezultātu 29,42 sekundes bija otra ātrākā 200 metru skriešanas disciplīnā, tāpat 2.vietā ierindojās Justīne Vanaga šķēpa mešanā.  Viktorija dienas gaitā  savam medaļu skaitam pievienoja vēl divas bronzas medaļas attiecīgi  tāllēkšanas un sķēpa mešanas disciplīnās.
Savukārt jaunāko grupu vieglatlēti daudzcīņas kopvērtējumā mājās pārveda trīs medaļas. Tas izdevās Markusam Mednim un Sandijai Reitmanei, kuri savā vecuma grupā kāpa uz paša augstākā goda pjedestāla pakāpiena, kā arī  Maritannai Jaskuļskai, kura bija trešā labākā.
Atsevišķās disciplīnās 1.vietu 60 metru skriešanā izcīnīja jau pieminētie Markuss Mednis un  Maritanna Jaskuļska, bet Sandija Reitmane ierindojās 3.vietā.
400 metru skrējienā Sandija bija ātrākā, pārspējot visas sāncenses, arī Maritannu Jaskuļsku, kura bija otrā labākā šajā disciplīnā.  Sandijai izdevās izcīnīt arī 1.vietu bumbiņas mešanā un tāllēkšanā, bet Maritanna Jaskuļska tāllēkšanas sektorā atkal uzrādīja otro labāko rezultātu. Savukārt 3.vietā ierindojās sporta centra audzēkne Anna Dulle.
Ogres novada sporta centra audzēkņu medaļu birumam Markuss Mednis pievienoja 1.vietu tāllēkšanā, 2.vietu šķēpa mešanā un 600 metru skriešanā, kā arī 3.vietu augstlēkšanā.

Share this Post