KIDS WONDERLAND aktīvās atpūtas festivāls bērniem un ģimenēm

/ July 10, 2019

Kids Wonderland ir iespējams viens no taviem šīs vasaras brīvdienu atpūtas galamērķiem uz kurieni doties kopā ar visu ģimeni. Jautras un interesantas aktivitātes visas dienas garumā visām vecuma grupām.

Pasākuma galvenais notikums ir ģimeņu stafetes jeb saliedēšanās aktivitātes, kurās drīkst piedalīties visi ģimenes locekļi. Ģimenes sacentīsies par “Sportiskākās ģimenes” titulu pilsētā – gan individuāli, gan visai ģimenei kopā. Bet pašas sacensības nav galvenais, svarīgi ir kopā pavadītais laiks ar ģimeni. Bērni visas dienas garumā varēs atpūsties neskaitāmās piepūšamajās atrakcijās vai ballēties putu un burbuļu diskotēkās. Būs iespēja izmēģināt arī bērnu īpaši atzīto aktivitāti – lāzertagu.
Īpaši aicinam arī uz dīdžeja apmācību meistarklasi ballīšu zonā, iepazīstot mūsdienu tehnoloģijas. Toties māmiņas varēs baudīt nesteidzīgu atpūtu māmiņu teltī, kur bērniem paredzēts rotaļu laukums un interesantas radošās aktivitātes un balvas no atbalstītājiem. Sadarbībā ar “MilitaryShop” būs iespējams iepazīties un izmēģināt savas spēles airsoft šaušanā ar airsoft pistoli. Netālu no airsoft atradīsi arī lāzertaga poligonu, kur kopā ar bērniem varat mēģināt iekarot bāzi. Piedalies lielajā ģimeņu STAFETĒ vai atpūties, un izbaudi pasākumu atmosfēru visas dienas garumā. Būs pieejama ēdināšana, kā arī bērniem būs iespēja nopirkt cukurvati, popkornu un saldējumu.

Pasākums tiks atklāts 12:00 ar ģimenes stafetēm. Tāpēc droši “Ģimeņu stafetēs” ierodamies vienas krāsas krekliņos, vai ar citu, Jūsu ģimenes atpazīšanas atribūtiku.
Balvu fonds visas dienas garumā no mūsu atbalstītājiem 300 Eur vērtībā. Ar dalības nolikumu un reģistrāciju stafetēm var iepazīties mūsu mājaslapā www.kidswonderland.lv

Biļetes pērc internetā www.ticketpoint.lv un pasākuma dienā uz vietas. Jubilāriem ieeja bez maksas.

Ogre, Pilsētas stadions, 13.jūlijs no 11:00

Sponsori:
Zīmols “Happy”, mantas vīriem “Militaryshop.lv un Airsoftlatvia.lv”,
kokmateriāli “Rino Grupa”, izklaides parks “Ab park”, akciju sabiedrība “Aldaris”, peintbola parks “Pif Paf”, bāze pasākumu nomas tehnikai, precēm un pakalpojumiem”Stage Fiesta”

Biļetes, vairāk info un pieteikšanās ĢIMEŅU STAFETEI mūsu mājaslapā: www.kidswonderland.lv

Share this Post