Ogres Sporta centra, Airēšanas nodaļas komanda uzvar Līkā tilta regatē.

/ May 27, 2019

25.maijs, Ogrē bija tā diena, kad ar dažādiem sportiskiem un jautriem pasākumiem tika ieskandināta vasaras sezona un pārrakstīta Līkā tilta regates vēsture.

Sestdienas rīts, Ogrē iesākās visai drēgns un ar dažām lietus lāsēm. Vispirms jau paši mazākie novada iedzīvotāji sēdās uz saviem velosipēdiem un no Brīvības ielas gājēju posma sākuma devās velobraucienā uz Krasta laukumu, kur saņemot našķus no Ghetto Basket radošās komandas, mina mazos pedālīšus Ogres 1.vidusskolas stadiona virzienā, kur kopā ar saviem vecākiem, brāļiem un māsām, opjiem un omēm ļāvās dažādām sportiskām aktivitātēm. 
Savu kulmināciju 25.maija sestdiena sasniedza pēc pulksten 14, kad tika dots starts nu jau devītajai līkā tilta regatei. Un tieši šī gada Līkā tilta regate iegāja vēstures annālēs ar to, ka savas neapstrīdamo čempionu pilnvaras nolika visu iepriekšējo, astoņu gadu uzvarētāji – vienkārši neierodoties. 
Tas nozīmēja, tikai vienu, ka par uzvaru un Tallink ceļojumu 4 personām uz Stokhlmu sagaidāma bezkompromisa cīņa, kurā jau no paša sākuma savas pretenzijas uz galveno balvu pieteica allaž finālā esošā Ogres novada Sporta centra Airēšanas nodaļas komanda un Ogres novada domes komanda – “Līkie”. 
Šoreiz finālā, tikai par 2 sekundēm ātrāk finišēja tieši Sporta centra nemainīgie airētāji – Valters Muižnieks, Zigurds Kincis un veiksmi nesošā karoga turētāja – Ilva Ivaškina. 

Apsveicam mūsu komandu ar godam nopelnīto ceļojumu. Taču nākamgad Ogres sporta centra airētājus sagaida nopietns uzdevums, čempiona titula aizstāvēšana. 

 

 

Ogres novada Sporta centra Airēšanas nodaļas komanda Līkā tilta regatē

Informāciju sagatavoja:
Andris Krauja
ONSC Sporta attīstības darba organizators

Share this Post