O Veselība aicina bērnus uz diennakts nometnēm

/ May 20, 2019

NOMETNES

Ogresgala pamatskolā

  1. Enerģijas pamats- veselīgs uzturs (05.-07.06., 12.-14.06. 2019.)

Nometnes mērķis ir piedāvāt bērniem un pusaudžiem uzzināt, izmēģināt, piedzīvot veselīga dzīvesveida dienas, apgūstot praktiski veselīga dzivesveida pamatus un rosinātu veselīga dzīvesveida paradumus ieviest savā ikdienā, informēt, skaidrot un sarunāties ar bērniem un pusaudžiem, kā arī piedāvāt izmēģināt, piedzīvot veselīga dzīvesveida dienas, kas rosinātu izprast dažādu fizisko aktivitašu nozīmi un vajadzību ieviest tās savā ikdienā.

Trīs dienu laikā dalībnieki izbaudīs veselīgu dzīvesveidu, viņiem tiks piedāvātas nodarbības par veselīga dzīvesveida pamatprincipiem, rīkotas uztura darbnīcas, prāta un atjautības spēles, vides darbnīcas, kā arī būs iespēja apgūt vispārējās fiziskās sagatavotības prasmes, organizēsim radošās darbnīcas, “Gandrīz ideālas vakariņas” , piedzīvosim kulinārijas ceļojumu uz Itāliju unn Brazīliju, spēļosim.

  • Dažādas fiziskās aktivitātes ikdienas ritmā (18.06.-20.06., 26. 06.-28.06. 2019.)

Nometnes mērķis ir ar dažādu fizisko aktivitāšu starpniecību palīdzēt mērķauditorijai apgūt prasmi savaldīties un komandas sadarbību, pilnveidot sociālās prasmes, kā arī paaugstināt disciplīnu un motivāciju pievērsties fiziskām aktivitātēm un veselīgam dzīvesveidam ikdienā.

Trīs dienu laikā dalībniekiem būs iespēja apgūt vispārējās fiziskās sagatavotības, basketbola, regbija, futbola un citu fizisko aktivitāšu, tai skatā, zumbas un dejas pamatprincipus, iegūt informāciju par veselīga dzīvesveida principiem, kā arī pilnveidot savas sadarbības prasmes. Piedāvātais saturs būs tāds, kas neprasa no dalībniekiem mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšējo sagatavotību attiecīgajā sporta veidā vai aktivitātē.

Nometnes pēdējā dienā aicināsim vecākus piedalīties kopējās sporta spēlēs.

Share this Post