HK “Ogre” ar +6 sasniedz pusfinālu

/ March 11, 2019

HK “Ogre” šodien sasniedza “SynotTip” Latvijas handbola virslīgas pusfinālu. Lai to izdarītu, ogrēniešiem savā laukumā vajadzēja ar vismaz sešu vārtu pārsvaru pārspēt “Jūrmalas Sportu”. Mūsējie uzdevumu izpildīja precīzi – 31:25, rezultatīvākais Ogres komandā ar desmit vārtu guvumiem bija Ingus Kivlenieks.

HK “Ogre” savā laukumā ar 31:25 (14:12) uzvarēja “Jūrmalas Sportu”, tādējādi atspēlējot pirmās spēles deficītu un divu spēļu summā gūstot virsroku ar 59:58. Ogrēniešu sastāvā desmit vārtus iemeta Ingus Kivlenieks, Jūrmalas komandā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Rolands Ivanovs. Pirmajā mačā jūrmalnieki guva panākumu ar 33:28, tomēr atbildes spēlē nenosargāja piecu vārtu pārsvaru.

Ceturtdaļfinālā uzvarētājs tika noskaidrots divu spēļu summā, pusfinālā cīņas notiks līdz divām, bet finālā – līdz trim uzvarām.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionu tronī atgriezās Dobeles “Tenax”, kas finālsērijā ar 3:1 uzvarēja Rīgas “Celtnieku”, bet bronzas medaļas ieguva Ludzas “Latgols”, kas ar 3:1 pārspēja “Ogre”/”Miandum” komandu.

Izmantotie resursi: www.sportacentrs.com

Share this Post