”O Veselība” aicina uz veselīga uztura nodarbībām

/ February 20, 2019

26.februārī pl.17.00 Ogrē uz konsultāciju pie sertificētas uztura speciālistes Gitas Ignaces. Konsultācija notiks Meža pr.9, 4.stāva zālē. Grupā līdz 5 dalībniekiem. Pieteikšanās: oveseliba@ogresnovads.lv.

28.februārī pl.17.00 un 19.00 Ogresgalā uz konsultācijām pie sertificētas uztura speciālistes Gitas Ignaces. Konsultācijas notiks Ogresgala tautas nama mazājā zālē.

Uztura speciālists palīdzēs tev saprast, ko būtu un, ko nebūtu ieteicams lietot uzturā, atkarībā no tava veselības stāvokļa, vecuma un dzīves stila. Kopā ar uztura speciālistu sastādīsiet tavu ieteicamo dienas ēšanas grafiku.

Aicinām
26.februārī pl.19.00 Ogrē uz nodarbību “Veselīgs uzturs – pamats veselai sirdij. Jeb no sirds uz smadzenēm”. Nodarbība notiks Meža pr.9, 4.stāva zālē.

28.februārī pl.15.00 uz nodarbību “Veselīgs uzturs – pamats veselai sirdij. Jeb no sirds uz smadzenēm”. Nodarbība notiks Ogresgala tautas nama mazajā zālē.

Nodarbībā runāsim par to, kā uzlabot sirds asinsvadu sistēmu ilgtermiņā. Kas notiek sievietes organismā virs 45 gadu vecuma, kas būtu jāizmaina dzīvesveidā, lai mēs justos mūžam jaunas.

Pasākumi tiks īstenoti ESF projekta “Pasākumi veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ogres novada iedzīvotājiem” (Nr.9.2.4.2/16/I/031) ietvaros!

Share this Post