4.-5.klašu skolēni sacenšas stafetēs un Tautas bumbā

/ November 8, 2018

Jau ierasts, ka pirmā mācību pusgada noslēdzošās skolu sporta sacensības 4.-5.klašu skolēniem ir stafetēs – “Drošie un veiklie” un tautas bumbā kā zēniem, tā meitenēm. Arī 2018.gads nebija izņēmums un 07.novembra rītā Ogres novada sporta centra gaišā un mājīgā sporta halle tika piepildīta ar skolēnu čalām un smiekliem. Kopumā 8 Ogres, Lielvārdes un Ķeguma novadu skolu komandas bija ieradušās, lai noskaidrotu labākos, ātrākos, veiklākos un precīzākos sešās dažādās stafetēs un skolēnu vidū tik ļoti iecienītajā tautas bumbas spēlē.

Stafetēs savu pārākumu šoreiz apliecināja Ogres 1.vidusskolas komanda, kuriem no sešām stafetēm izdevās būt labākajiem četrās, otrajā vietā ierindojās Ķeguma komercnovirziena vidusskola, savukārt trešās vietas kauss un medaļas nonāca Lielvārdes pamatskolas komandas rīcībā.

Tautas bumbā, kā jau ierasts emocijas bieži ņēma virsroku ne tikai skolēnu, bet arī skolotāju starpā, kuri tikpat azartiski, kā komandu līdzjutēji atbalstīja un uzmundrināja savas komandas dalībniekus. Tā, pēc triumfa stafetēs “Drošie un  veiklie”, savu uzvaras gājienu meiteņu tautas bumbas turnīrā turpināja Ogres 1.vidusskolas skolnieces, izcīnot pārliecinošu uzvaru finālā, ar rezultātu 15:2 pārspējot Lielvārdes pamatskolas tautas bumbas meistares. Trešā vieta šoreiz Madlienas vidusskolas meitenēm. Puišu tautas bumbas turnīrā, Ķeguma komercnovirziena komandai spraigā fināla cīņā izdevās uzvarēt Ogres 1.vidusskolas zēnus, izcīnot pelnītu uzvaru un saņemot uzvarētāju kausu un medaļas. Spēlē par trešo vietu pārliecinoši uzvarēja Lielvārdes pamatskolas puiši saņemot bronzas godalgas.

Sacensību organizatori izsaka pateicību visiem dalībniekiem par azartisko un godīgo cīņu spēles laukumos. Liels paldies visiem iesaistītajiem sporta skolotājiem un vecāko klašu skolēniem par palīdzību un atbalstu sacensību organizēšanā un tiesāšanā.

 

Andris Krauja

Ogres novada sporta centra sporta attīstības organizators.

Share this Post