Ogres NSC handbolisti Latvijas čempionāta 1.posmu sāk ar četrām uzvarām četrās spēlēs

/ October 24, 2018

22.-23. oktobrī Salaspīlī notiekošajā Latvijas čempionāta 1.posmā handbolā 2005. gadā dzimušo zēnu grupā Natālijas Kudrjavcevas audzēkņi četrās no četrām spēlēm guva pārliecinošas uzvaras, turnīra tabulu noslēdzot augstajā 1.vietā. Pēc čempionāta pirmā posma “Ogres NSC” komanda kopā ar “Salaspils” komandu ar iegūtiem 8 punktiem atrodas tabulas augšgalā, bet trešā vieta no abām līderēm atpaliek par nieka 2 punktiem.

Jau ar turnīra pirmo spēli mūsu jaunie handbolisti parādīja, ka uz turnīru ir atbraukuši cīnīties par uzvaru, ar rezultātu 16:9 pārliecinoši tika pieveikti “Celtnieks” Rīga komanda. Otrajā spēlē “Ogres NSC” komanda ar 11:3 viegli tika galā ar “Dobele” pretspēku, bet trešajā spēlē “Vaiņode” spēlētāji atzina mūsējo pārākumu ar 17:10. Pēdējā spēlē “Ogres NSC” pretī stājās  “Skrīveri” komanda, kas, kā visas iepriekšējās komandas, nespēja izrādīt nopietnu pretspēku mūsējiem un tika uzveikta ar 14:8.

Ogres NSC komandā spēlēja: Marks Poladovs, Georgs Kerlins, Gļebs Beluško, Andrijans Averjanovs, Daniils Semenčenko, Deniss Ignatjevs, Vladimirs Černiškovs, Artjoms Morozovs, Aleksejs Larins, Aleksejs Žarovs, Marks Mavrins, Danila Holmačevs.

Trenere pēc turnīra atzina, ka ir lepna par audzēkņu sniegumu un vēlas izcelt visus spēlētājus. Audzēkņi  cīnījās, kā vienota komanda un neatlaidīgi  izpildīja visus treneres norādījumus.

Sveicam handbolistus ar lielisko panākumu un vēlam veiksmi nākamajos Latvijas čempionāta posmos!

 

Informāciju sagatavoja:

ONSC sporta projektu koordinatore,

Gerda Krūmiņa

 

Share this Post