Ģimeņu pēcpusdiena “Saldāka dzīve Tev un man”

/ October 22, 2018

Jau pavisam drīz Ogres novada sporta centrā, Skolas ielā 21, norisināsies ģimeņu pēcpusdiena – “Saldāka dzīve Tev un man!”. Pasākums notiks šī gada 4.novembrī un tajā aicinātas piedalīties Ogres novada ģimeņu komandas, kurās vismaz viens dalībnieks ir vecumā no 5 līdz  10 gadiem. 

Dalība pasākumā ir bez maksas, un, kā informē idejas autori biedrība “SK Skrējiens”, nav labāka brīvā laika pavadīšanas veida, kā kopā ar saviem mīļajiem svētdienas rītā izkustēties un izvingrināt prātu, veicot dažādus veiklības un atjautības uzdevumus. Organizatori uzsver, ka ģimeņu komandai nav jābūt standarta- bērns un vecāki, iesaistīties ir aicināti arī vecvecāki, aizbildņi, māsas un brāļi. Vienīgie nosacījumi- dalībnieku skaits komandā ir  3 līdz 4 cilvēki, no kuriem vismaz viens dalībnieks ir vecumā no  5 līdz 10 gadiem. Pirms ģimenes ierodas uz pasākumu, organizatori lūdz mājās izdomāt komandas nosaukumu un skanīgu devīzi vai moto.

Reģistrēšanās pasākumam – norises dienā, 4.novenbrī no plkst.  10.00 līdz 10.45 Ogres novada sporta centra sporta hallē Skolas ielā 21, pasākuma sākums 11.00.

Sīkāka informācija – nolikumā. Ģimenes pēcpusdiena nolikums_2018

Projekts tapis Ogres novada pašvaldības finansiālā atbalsta projekta konkursa “R.A.D.I.- Ogres novadam” ietvaros.  Tā mērķis ir uzsvērt ģimenes vērtību un kopā būšanas prieku Ogres novada iedzīvotāju vidū caur dažādām sporta un brīvā laika aktivitātēm.

Informāciju sagatavoja: biedrība “SK Skrējiens”

Share this Post