Svētdien prezentēs Rubīna kausu telpu futbolā

/ October 12, 2018

Svētdien, 14. oktobrī, Ogres stadiona hallē notiks ļoti zīmīgs pasākums – Paula Rubīna kausa prezentācijas turnīrs telpu futbolā. Turnīrā piedalīsies četras leģendāras Ogres komandas: “Jumis”, “Orions CK”, “Dinamo Ogre” un “Selding”, sākums pulksten 11.00.

Ogrēnietis Pauls Rubīns (18.06.1964. – 17.10.2014.) bija ilggadējs futbola treneris un Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas futbola speciālists un docents, kurš visu savu mūžu bija veltījis futbola attīstībai Ogrē. Pirms trim gadiem tieši oktobrī viņš tikai 50 gadu vecumā devās mūžībā pēc pēkšņas un smagas slimības.

Lai godinātu izcilā trenera piemiņu, biedrība “Osports”, sākot ar šo sezonu, rīkos viņam veltītu turnīrus – Rubīna kausa izcīņu telpu futbolā. Šim pasākumam izgatavots ļoti skaists kauss, kas būs ceļojošais. Kausa prezentācijas turnīrā piedalīsies četras, var teikt, leģendāras Ogres telpu futbola čempionāta komandas – “Jumis”, “Orions CK”, “Dinamo Ogre” un “Selding”. Komandas sacentīsies katra ar katru (2×15 min). Turnīra dienā futbolisti apmeklēs Paula Rubīna atdusas vietu, lai godinātu savu treneri arī tur.

Rubīna kausa izcīņas pirmais turnīrs notiks telpu futbola sezonas laikā. Par to sacentīsies Ogres novada atklātā čempionāta dalībnieces. Šis čempionāts startēs pēc divām nedēļām – 27. oktobrī. Šosezon savu dalību Ogres novada atklātajam čempionātam telpu futbolā pieteikušās 16 komandas, kas sadalītas divās līgās.

SPĒĻU GRAFIKS

  1. oktobris, Ogres NSC halle

11.00 “Jumis” – “Orions CK”

11.40 “Dinamo Ogre” – “Selding”

12.30 “Dinamo Ogre” – “Orions CK”

13.10 “Jumis” – “Selding”

13.40 “Jumis” – “Dinamo Ogre”

14.20 “Selding” – “Orions CK”

 

Share this Post