Aktīvi un sportiski aizvadīti Ogres pilsētas svētki.

/ August 30, 2018

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogre, novada iedzīvotājus un viesus priecēja ar krāšņu svētku  programmu. Sestdien 25.augustā, paralēli jaukajai kultūras programmai, Krasta laukumā un Ogres 1.vidusskolas sporta laukumā tika aizvadīta sportiska un aktīva diena, kurā ikkatram bija iespēja atrast sev patīkamu nodarbi.

Krasta laukumā spraigas un interesantas spēles aizvadīja florbolisti, cīnoties par “FAZER LATVIJA”  zibens turnīra kausu. Labākie un spēcīgākie šoreiz izrādījās “Pļaušanas pakalpojumi” (Pieaugušie līdz 2003.g.dz.), Virslīga” (2004.-2006. dz.g.), “Team Ogre” (2007-2008. dz.g.) un  “Dinazauri” (2009. g.dz. un jaunāki).

“MEMORY WATERkausa izcīņā foto orientēšanās sacensībās ātrākā un meistarīgākā Ogres pilsētas ielās bija “Skauti lv” komanda, pārliecinoši aiz sevis atstājot gan “Ajan”, gan “Bērziņi” otrās un trešās vietas ieguvēju komandas.  Savukārt “DIGITĀLĀS PELES” kausu mājās pārveda Tomass Tereškovs, kurš uzstādīja absolūti labāko laiku “Veiklākais SUP” sacensībās, distanci veicot 1 minūtē un 10 sekundēs. “REĢIONĀLĀ DROŠĪBAS SERVISA” soda metienu  kausu handbolā  izcīnīja Kristians Kamšs, iemetot 11 precīzus metienus pēc kārtas, bet Galvenā Samuraja sacensībās (Sumo cīņas) veiklākie bija Mārtiņš Savickis (4-5 gadi), Nikola Sivakova (7-8 gadi), Alvis Blūms (10-13 gadi) un Dmitrijs Zibailo (14-16 gadi).

Aktīvākie ogrēnieši trīs stundu garumā cīnījās par “Latvijas spēcīgākās pilsētas 2018“ titulu, šoreiz līdz panākumam mazliet pietrūka – ar  192 200 kilogramiem Ogre kopvērtējumā ierindojās augstajā 5.vietā. Milzīgs prieks un lepnums ir par mūsu Zemessardzes 54.inženiertehniskā bataljona zemessargu virsseržantu Uldi Veliku, kurš, skatītāju atbalstīts, uzstādīja jaunu Latvijas rekordu, 50 kilogramu svaru stieni paceļot 246 reizes (12300 kilogramus).

Tradicionālajā Tenisa turnīrā sieviešu konkurencē uzvaru svinēja Ilvija Boreiko, bet vīriešu grupā labākais bija Mārcis Logins.

Novada čempionātā novusā zelta medaļas izcīnīja Anna Terehova (sieviešu grupā), Osvalds Priede (vīriešu grupā) un Toms Pulle (jaunieši līdz 18 gadu vecumam), savukārt  šaha sacensībās labākie savās grupās bija Edvards Frīdrihsons (meistaru grupā), Ņikita Goļikovs (sporta grupā) un Arīna Goļikova (dāmu grupā).

Visas dienas garumā svētku viesus un apmeklētājus ar aktīvām un interesantām nodarbēm priecēja “O-veselība”, Ogres novada sporta centra sporta veidu treneri un audzēkņi,  daiļslidošanas klubs “Slidotprieks”, sporta klubs “Ogres Stils”, Ogres karatē un tuvcīņas bērnu klubs “Karatē Sen-e”, orientēšanās klubs “OK Ogre”, “Ogres frisbija klubs”, Māris Doniks un Nacionālo bruņoto spēku Rekrutēšanas un atlases centrs.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Informāciju sagatavoja:

Ogres novada sporta centra sporta projektu koordinatore

Gerda Krūmiņa

 

Share this Post