Sporta programma Ogres pilsētas svētkos

/ August 10, 2018

Straujiem soļiem tuvojas maģiskais datums, kad pilsētu pārņems svinīgas svētku noskaņas un ogrēnieši, aicinot pulkā viesus, 24. – 25. augustā svinēs pilsētas svētkus, kas šogad aizritēs zem “ Ogre elpo” vadmotīva.

25.augustā sākot no plkst. 11.00 – 17.00 Ogres novada sporta centrs sadarbībā ar biedrībām, sporta entuziastiem, sadarbības partneriem un draugiem Krasta laukumā, Brīvības ielā 58b un Ogres 1.vsk sporta laukumā piedāvās sporta aktivitātes gan maziem, gan lieliem svētku dalībniekiem.

Tradicionāli svētku programmā ir ieļauti sporta spēļu turnīri tenisā, šahā, novusā, FAZER LATVIJA kausa izcīņa 3×3 florbolā, “OGRES RAGS”- OSAMA DISTRIBUTORS kausu izcīņa3x3 basketbolā, un MILŽU TAKAS kausu izcīņa mini futbolā.

Laikā 14.00 – 17.00  visi Ogres novada patrioti, kuri jūtas gana spēcīgi un vēlas sevi izaicināt ir aicināti piedalīties “Latvijas spēcīgākās pilsētas” rekorda uzstādīšanā, kopīgiem spēkiem palīdzot Ogrei izcīnīt  2018. gada “Latvijas spēcīgākās pilsētas ” titulu.

Aktīvākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī fitnesa nodarbībā brīvā dabā, no 13.00 – 14.00 piedalīties DIGITĀLĀ PELE kausa un titula ‘’ Veiklākais SUP ‘’ izcīnīšanā. Foto orientēšanās sacensībās iepazīt mūsu pilsētas skaistākās un neparastākās vietas.  Ogres Frisbija klubs biedrības “Ogres stils”, “Slidotprieks”, Ogres karatē un tuvcīņas bērnu klubs “Karatē Sen-e”, Zemessardzes 54. Inženiertehniskais kājnieku bataljons svētku apmeklētājiem piedāvās iepazīties un izmēģināt vēl nebijušas sporta un brīvā laika aktivitātes. Savukārt mazliet rāmāk un radošāk laiku piedāvās  pavadīt O-Veselība, kas darbosies ar Memory Water  un ūdens pludināšanas aktivitātēm.

Papildus, 25.augustā, dienas pirmajā pusē, svētku ietvaros norisināsies Ogres novada sporta centra “atvērto durvju diena”, kurā  būs iespēja iepazīties ar sporta centrā piedāvātājiem sporta veidiem, tos izmēģinot, kā arī iegūt informāciju par audzēkņu uzņemšanas iespējām jaunajā 2018./2019. mācību gadā.

Svinēsim Ogres pilsētas svētkus kopā!

NOLIKUMI:2018 nolikumi Ogres svetku

 

Informāciju sagatavoja: ONSC sporta projektu koordinatore Gerda Krūmiņa

Share this Post