Placēna kausu hokejā izcīna Ogres 1. vidusskola

/ February 20, 2018

20. februārī Vidzemes ledus hallē spēkojās skolu Ogres un Ikšķiles novada skolu hokeja izlases, lai noskaidrotu, kas šoziem kļūs par sporta skolotāja Pauļa Placēna ceļojošā kausa ieguvējiem. Spraigās cīņās iespaidīgo trofeju jau atkal izcīnīja Ogres 1. vidusskolas komanda.

Arī šajā reizē sacensības, kuru mērķis un uzdevums ir ledus hokeja spēles popularizēšana bērnu un jauniešu vidū, organizēja Ogres novada sporta centrs sadarbībā ar biedrību “Ogre Juniors”, turnīra galvenā tiesneša lomā bija Edgars Adamovičs. Lielā kausa ieguvēji tika noskaidroti,  aizvadot sešas aizraujošas spēles. Par Placēna kausu un godalgotām vietām cīnījās Ogres 1. vidusskolas, Ogres sākumskolas, Ikšķiles vidusskolas izlases, kā arī apvienoto starpnovadu skolu komanda. Šī komanda tika izveidota ļoti operatīvi, jo Jaunogres vidusskolai, kas bija pieteikusi savu dalību, vairāki jaunie hokejisti apslima, bet, ņemot vērā, veselajiem bērniem azarts un vēlme spēlēt bija, tad sacensību galvenais tiesnesis pieņēma lēmumu – atļaut apvienotās starpnovadu skolu izlases izveidi. Jaunizveidotā komanda startēja ārpus konkursa, jo sacensību galvenais mērķis bija ne tikai hokeja spēles popularizēšana, bet arī prieka gūšana sportošanā un aktīvā dzīvesveidā.

Pirmo vietu izcīnīja Ogres 1. vidusskola, aiz sevis atstājot Ogres sākumskolas un Ikšķiles vidusskolas komandas, bet starpnovadu apvienotā skolu komanda, kas piedalījās ārpus konkursa, ierindojās 4. vietā

1.vietā Ogres 1. vidusskola: Jānis Placēns, Rolands Naglis, Kristaps Pļavnieks, Henrijs Narovskis, Linards Hugo Zemnickis, Roberts Kravalis, Rihards Kelmers, Bruno Osmanis, Adrians Zentelis, Ralfs Kalniņš un Silvestrs Austris Zemnickis.

2.vietā Ogres sākumskola: Reinis Zvirgzdiņš, Linards Feldmanis, Renats Hakovs, Maksims Demidovs, Kārlis Vancāns, Oskars Nils Briedis, Dāniels Dzedulis, Edvards Kupcis, Dāvids Kononovičš un Roberts Šers.

3. vietā Ikšķiles vidusskolas komanda: Maksims Fiļipovs, Roberts Zīle, Valters Volframs, Jānis Batarags, Roberts Miglāns, Kaspars Konrāds, Dilans Birkāns, Emīls Masaļskis, Edvards Laganovskis, Renārs Rožulejs, Ronalds Gailis, Kristers Korbāns un Artūrs Lucavs.

4. vietā starpnovadu skolu apvienotā komanda: Kirils Mihaļkovs, Leo Rožkalns, Pavels Goroškovs, Dmitrijs Zaharovs, Kristaps Katkovskis, Krists Rotkals, Valdemārs Pitkevičs, Rauls Ladusans, Ričards Petersons un Kristians Neško.

Skolu hokeja komandas par lielo no koka izvirpoto kausu, ko dāvāja Ogres 1. vidusskolas kādreizējā sporta skolotāja Pauļa Placēna ģimene, cīnījās jau sesto reizi.

 

Informāciju sagatavoja Sanita Tauriņa, Ogres NSC

Share this Post