Jaunajiem Ogres NSC vieglatlētiem trīs zelta un viena bronzas medaļa

/ February 8, 2018

6. februārī Ogres novada sporta centrā bija sarīkotas sacensības vieglatlētikā U12 vecuma grupas jaunajiem sportistiem. Mājinieki, sacenšoties ar ciemiņiem no Aizkraukles, Ķekavas, Baldones, Vecumniekiem, Bauskas, Rīgas, Salaspils, Olaines, Kandavas, Krāslavas, Dobeles, Tukuma, Carnikavas, Iecavas, Mārupes, Cēsīm, Ādažiem, Babītes, Siguldas un Lielvārdes, izcīnīja četras medaļas – trīs zelta un vienu bronzas.

Ogrēniete Vendija Latkovska ar rezultātu 7,90 s bija ātrāka 40 m barjerskriešanā. 40 sprintā uzvarēja Ogres NSC audzēknis Raivis Andriksons, kurš finālskrējiena šo distanci veica 6,25 s. Augstlēkšanā ar rezultātu 1,25 m labākā bija Justīne Vanaga. Ogres NSC 4×150 m stafetes komandai, kuras sastāvā startēja Justīne Vanaga, Annika Ramza, Vendija Latkovska un Marta Dziļuma, šoreiz trešā vieta un bronzas medaļas. Rezultāts – 1:45,35 min. Ogres NSC jaunos vieglatlētus trenē Edgars Siliņš.

Divas medaļas aizceļoja pie tuvākajiem kaimiņiem lielvārdiešiem. Lielvārdes NSC treneres Ivetas Puķītes audzēknis Eduards Dūdens ar rezultātu 8,50 m uzvarēja lodes grūšanā, bet augstlēkšanā ar rezultātu 1,20 m ierindojās otrajā vietā.

Informāciju sagatavoja Zigurds Kincis, Ogres NSC vieglatlētikas treneris

Share this Post