20. janvārī Barikāžu kausa izcīņa šaušanā ar pistoli

/ January 13, 2018

20.janvārī notiks Ogres novada sporta centra rīkotās sacensības šaušanā ar pistoli “Barikāžu kauss”. Sacensības norisināsies Ogres NSC šautuvē (Jaunogres prosp. 2, Ogrē), sākums pulksten 11.00.

Sacensībās drīkst piedalīties jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kurš sasniedzis 18 gadu vecumu. Pieteikšanās sacensību dienā no pulksten 10.30 līdz 10.55, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Sacensības notiks individuāli ar personisko šaujamieroci (B1kategorijas pistole), vai ar šautuves ieroci GLOCK-17, munīciju nopērkot uz vietas. Dalībniekiem, kuri piedalīsies sacensībās ar savu ieroci, dalības maksa –  5.00 eiro (pieci euro, 00 eurocenti)  + munīcija (viens starts – 5 patronas). Dalībniekiem, kuri izmantos šautuves ieroci, dalības maksa 5.00 eiro (pieci euro, 00 eurocenti), munīciju nopērkot uz vietas. Piešaušanai pieci šāvieni pirms pirmā starta.

Vingrinājums: Distance – 20 metri, pēc signāla divi dalībnieki pārvietojās uz ugunsrobežu 12 m attālumā no mērķiem. Pistole uz galda, aptvere (četras patronas) + divas patronas atsevišķi uz galda. Mērķi trīs (plīstošie sporinga šķīvji). Dalībnieks, kurš ātrāk sašaus visus trīs mērķus, saņems vienu punktu, ja visi mērķi nav sašauti, skaita sašautos mērķus. Katrs dalībnieks sacenšas ar katru. Ja sacensības piedalās vairāk nekā 12 dalībnieku, izlozes kārtībā tiek izveidotas divas apakšgrupas izlozes. Apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvēji cīnās par “Barikāžu kausu” katrs ar katru. Katras apakšgrupas 3. vietas ieguvēji cīnās par 5. un 6. vietu kopvērtējumā. 4. vietas ieguvēji cīnās par 7. un 8. vietu kopvērtējumā un t.t. 1.-3.v.ieguvēji tiek apbalvoti ar kausiem un diplomiem.

Sacensības organizē un vada Ogres novada sporta centrs; galvenais tiesnesis – Andris Sosnars. Vairāk informācija pa tālr. Nr. 29258191.

NOLIKUMS

 

Share this Post