ONSC medaļu birums vieglatlētikas sacensībās U10/ U12/ U14 grupām

/ May 22, 2017

Ogres novada Sporta centra stadionā norisinājās vieglatlētikas sacensības U10, U12 un U14 vecuma grupas sportistiem. Sacensībās piedalījās jaunie vieglatlēti no Rīgas, Jūrmalas, Jēkabpils, Ventspils, Iecavas, Limbažiem, Salacgrīvas, Siguldas, Jelgavas, Kandavas, Carnikavas, Tukuma, Bauskas, Krāslavas, Lielvārdes.

Sacenšoties ar vienaudžiem, spēcīgā konkurencē visās vecuma grupās Ogres novada Sporta centra sportisti izcīnīja medaļas.

U10 vecuma grupā ONSC vieglatlētiem 12 godalgas  – 3 zelta, 5 sudraba un 4 bronzas medaļas.

U10 vecuma grupā zelta medaļas izcīnīja Sandija Liepa un Ņikita Latiševs bumbiņas mešanā, kā arī 4x100m stafetes zēnu komanda: Regnārs Zariņš, Raimonds Strods, Kristers Biukšāns un Normunds Vecziediņš. Zelta medaļas 4x100m stafetē ieguva arī Madlienas meiteņu kvartets: Sandija Liepa, Alise Žurēviča, Santa Sedoja un Liene Šķēla.

Sudraba medaļas šajā grupā Regnāram Zariņam un Martai Dziļumai 60m skrējienā, Alisei Žurēvičai bumbiņas mešanā, Samantai Pētersonei 300m skrējienā, Lizetei Spilai tāllēkšanā.

Pie bronzas godalgām tika Raimonds Strods bumbiņas mešanā un tāllēkšanā, kā arī Samanta Pētersone tāllēkšanā. Bronza arī meiteņu komandai 4x100m stafetē. Komandā startēja: Samanta Pētersone, Marta Dziļuma, Lizete Spila un Alise Lūkina.

U12 grupas sportistiem visbagātākais godalgu pūrs – 5 zelta, 4 sudraba un 4 bronzas medaļas, kopskaitā 13 dažāda kaluma medaļas.

Zelta medaļas izcīnīja Nils Meijers 60m barjerskrējienā un tāllēkšanā, Niks Veliks 60m skrējienā, Miks Opolais šķēpa mešanā, kā arī 4×100 m stafetē zēnu komanda: Miks Opolais, Nils Meijers, Eduards Parms un Niks Veliks.

Sudraba medaļu klāstu papildināja Katrīna Galvanauska 60m barjerskrējienā, Viktorija Dimza augstlēkšanā, Marta Graudiņa šķēpa mešanā, kā arī 4x100m stafetē meiteņu komanda: Sofija Gaile, Emīlija Dziļuma, Viktorija Dimza un Katrīna Galvanauska.

Bronzas medaļas ieguva Miks Opolais  60m barjerskrējienā, Nils Meijers augstlēkšanā, Iluta Rubene šķēpa mešanā un Raivis Andriksons tāllēkšanā.

U14 vecuma grupā ONSC sportisti izcīnīja 9 medaļas – 2 zelta, 3 sudraba un 4 bronzas.

Augstākā kaluma medaļas Ivanam Safonovam augstlēkšanā un Artūram Lasim šķēpa mešanā, bet sudrabs  Amandai Umulei 80m barjerskrējienā, Bruno Spūlim 1000m skrējienā un šķēpa mešanā.

Bronzas godalgas Indrai Mackevičai 1000m skrējienā un Artūram Lasim lodes grūšanā. Bronzas medaļas arī abām 4x100m stafetes komandām. Zēnu komandā startēja: Artūrs Lasis, Aleksis Alens Araids, Ivans Safonovs un Bruno Spūlis, bet  meiteņu komandā: Nikoleta Šleiva, Tatjana Paškoviča, Elīna Trīne Ārgale un Amanda Umule.

Informācija – www.ogrenet.lv

1559_Rezultāti U10

1560_Rezultāti U14

1562_Rezultāti U12

Share this Post