ONSC futbola komanda startēs Rīgas futbola čempionātā

/ April 21, 2017

“Ogres novada sporta centrs”, saīsinātā variantā – ONSC. 12.maijā ONSC futbolisti debitēs Latvijas čempionāta futbolā 2. līgas turnīrā – Rīgas futbola čempionātā. Šodien, 21. aprīlī, pulksten 19.30 Ogres Valsts ģimnāzijas sporta laukumā “Ogres novada sporta centram” paredzēta pirmā pārbaudes spēle – ar FK “Upesciems”.

Savu dalību Rīgas futbola čempionātā šosezon pieteicis ievērojams skaits vienību – veselas 17. Šī iemesla dēļ komandas sadalītas divās grupās, ONSC ielozēta B grupā, A grupā cīnīsies vēl viena Ogres komanda – FK “Fortūna/Ogre”. Pirmā čempionāta spēle “Ogres novada sporta centram” paredzēta 12. maijā savā laukumā (Ogres VĢ), kad mūsu futbolisti mērosies spēkiem ar Rīgas “Albatroz SC”. Šo pretinieku sastāvs vēl nav zināms, bet ir neoficiāla informācija, ka rīdzinieku rindās būšot arī futbolisti no Brazīlijas.

Runājot par ONSC sastāvu, jāuzsver, ka mūsu jaunajā komandā spēlēs tikai vietējie futbolisti, tāpēc līdzjutējiem viņu vārdi nekādus komentārus neprasīs. Komandu trenē Raivis Rubīns, kurš pieteikts arī kā spēlētājs, un Agnis Mežgailis. Kā jau debitanti, ogrēnieši ar augstiem mērķiem nelielās, teikdami, ka cīnīsies par uzvaru katrā spēlē. Tomēr, ņemot vērā, ka komandā daudz futbolistu ir ar Latvijas čempionāta 1. līgas pieredzi, kā arī sastāvā iekļauti talantīgākie jaunie Ogres novada sporta centra audzēkņi, varam cerēt, ka no ONSC jau pirmajā sezonā sagaidīsim ne vienu vien pārsteigumu.

ONSC SASTĀVS

Vārtsargi: Ritvars Dalbiņš, Mārcis Bormanis, Artūrs Cildermanis, Dmitrijs Gavrilovs.

Aizsargi: Niks Niklāvs, Škaunacis, Aleksejs Sanatovs, Tomass Vitauts Vitkus, Sandis Ratnieks, Kristaps Ratnieks, Dāvis Čakšs, Aigars Počs, Viesturs Dudelis, Linards Pāviška, Jānis Vilhelms Pētersons.

Pussargi: Emīls Siliņš, Toms Bērziņš, Ņikita Ivakins, Raivis Rubīns, Matīss Valners, Matīss Beitāns, Deniss Ostrovskis, Aigars Cibuļskis, Lauris Rudzītis, Andris Bērziņš, Mārcis Hunčaks.

Uzbrucēji: Deivids Strazdiņš, Kārlis Līcis, Patriks Malvess, Ģirts Tumans.

Līdzjutēji aicināti jau šovakar atbalstīt savu komandu pārbaudes spēlē ar FK “Upesciems”. Arī nākamā ONSC pārbaudes spēle notiks Ogres Valsts ģimnāzijas futbola laukumā – otrdien, 25. aprīlī, kad mūsu puiši mērosies spēkiem ar Salacgrīvas komandu. Arī tās spēles sākums būs pulksten 19.30.

 

 

Share this Post