“ONSC/HK Ogre” pieveic ludzāniešus, šovakar pret dobelniekiem

/ November 30, 2016

Latvijas čempionāta handbolā vīriešu 1. līgas turnīrā sesto uzvaru astoņās spēlēs izcīnījusi komanda “ONSC/HK Ogre”, kas 27. novembra vakarā Ogres stadiona hallē ar 31:25 pārspēja “SK Latgols juniori” handbolistus. Šovakar, 30. novembrī, ogrēnieši savā laukumā uzņems komandu “Dobele/Tērvete”, mača sākums pulksten 19.00.

Ogres komandas spēle pret “SK Latgols juniori” aizritēja spraigā cīņā. Pirmajā puslaikā 26 minūtes uz katru pretinieku golu tika atbildēts ar to pašu – neviena no sāncensēm nespēja izvirzīties vadībā ar vairāk nekā vienu vārtu guvumu – 13:13, bet pēdējās četrās minūtēs pirms pārtraukuma labs izrāviens padevās viesiem, kas atpūtā devās ar četru vārtu pārsvaru – 18:14. Toties otrajā puslaikā “ONSC/HK Ogre” izdevās lauzt spēles gaitu, ne tikai panākot latgaliešus, bet arī izcīnot samērā pārliecinošu uzvaru ar 31:25.

Pa desmit vārtiem Ogres komandas labā guva Jānis Bauze un Mareks Ģērmanis, četri goli Reiņa Sļusareva kontā, bet Kristaps Lablaiks izcēlās ar trim precīziem metieniem. “ONSC/HK Ogre” pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 12 punktu un otrā pozīcija. Šovakar pulksten 19.00 Ogrēnieši savā laukumā uzņems komandu “Dobele/Tērvete”, kam šobrīd ir deviņi punkti un trešā vieta turnīra tabulā.

 

Share this Post