“Ložu šaušanas divcīņā” uzvar L.Miķelsone un Al.Leonovičs

/ October 24, 2016

Šodien Ogres novada sporta centra šautuvē norisinājās kausa izcīņas sacensības “Ložu šaušanas divcīņa 2016”. Dāmu konkurencē pārliecinošu uzvaru guva Laila Miķelsone, bet starp kungiem vislabākās snaipera īpašības nodemonstrēja Aleksejs Leonovičs.

Sacensības notika ar mazkalibra šauteni, tēmējot mērķos, kas atradās 45 m attālumā. Pirmajā vingrinājumā bija jāizdara desmit šāvieni no rokas pozīcijā guļus, bet otrajā vingrinājumā viss norisinājās tieši tāpat, tikai jāšauj bija stāvus. Sieviešu un vīriešu rezultāti tika vērtēti atsevišķi.

Dāmu konkurencē abos vingrinājumos vislabākos rezultātus nodemonstrēja Laila Miķelsone (93 un 87), kopsummā viņai 40 punktu un pārliecinoša uzvara. Starp citu, Miķelsone ar saviem rezultātiem varēja cerēt pat uz trešo vietu starp kungiem. Kausu par 2.vietu saņēma Inta Jankovska (36 punkti), bet 3.vietā ierindojās sacensību debitante Anastasija Žerebilo (32).

Kungu konkurencē labākais izrādījās Aleksejs  Leonovičs (95 un 88) kuram kopsummā 38 punkti. Lielāko konkurenci viņam radīja paša tēvs Andrejs Leonovičs, kurš ar 36 punktiem nopelnīja kausu par 2.vietu. Godpilnajā 3.vietā Pēteris Brokeris (31), kurš tika par mata tiesu izrādījās labāks par vēl diviem kausa pretendentiem – par Dmitriju Roņinu (31) un Armandu Auziņu (31).

img_9834 img_9836 img_9849

Share this Post